GCv 4060 ProfiLine Kombinim ftohës-ngrirës

Totali i vëllimit bruto 361 l
Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 200,3 / 59,7 / 66,5 cm
Agjenti ftohës R 600a

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës tregon saktësisht temperaturën e brendshme të frigoriferit. Kështu, operatorët dhe përdoruesit mund të marrin një pasqyrë të shpejtë të temperaturës së pajisjes.

Pjesa e jashtme e trupit prej inoksi

Pjesa e jashtme e trupit prej inoksi

Pjesa e jashtme e trupit është realizuar me faqe anësore një pjesëshe pa hapësira bashkimi dhe për rrjedhojë është shumë e lehtë për t'u mirëmbajtur dhe pastruar. Inoksi është një çelik i pandryshkshëm i lidhur dhe veçanërisht i fortë; ideal për kërkesat në fushën profesionale.

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Alarmi i integruar i temperaturës sinjalizon në rast të tejkalimit ose rënies nën kufijtë e alarmit. Ky alarm është i pajisur me sinjalizim akustik dhe vizual, duke siguruar sigurinë maksimale të mallrave të ruajtura.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Grupi i produkteve Kombinim ftohës-ngrirës
GTIN 9005382196595
Klasifikimi ProfiLine
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 345 l
Ndarja e ftohjes 240 l
Ndarja e ngrirjes 105 l
Frigorifer me volum neto 105 l
vëllimi neto total 345 l
Vëllimi neto i ndarjes së frigoriferit 240 l
Konsumi i energjisë çdo vit 529 kWh/a
Sistemi i ftohjes ndarja e ngrirjes Statik
Klasa e klimës 5
Sicherheitsklasse 5
Procesi i shkrirjes Manual
Fuqia e tingullit të zhurmës 52 dB
Agjenti ftohës R 600a
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 40 °C
Vlera e lidhjes 1,5 A
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Ndarja e ftohjes 254 l
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Përdorimi Butona
Diapazoni i temperaturave ndarja e ngrirjes -14 °C deri në -28 °C
Treguesi i temperaturës I jashtëm dixhital
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Kontakti pa potencial
SmartMonitoring-fähig Nein
Vernetzbarkeit
Diapazoni i temperaturave +1 °C deri në +15 °C
Sistemi i ftohjes Dinamik
Ndriçimi i brendshëm
Procesi i shkrirjes Automatik
Numri i rafteve mbajtëse 4
nga të cilat me rregullim të lartësisë 3
Numri i koshave 3
Skara e bazamentit
Ngjyra trupi Inoks
Materiali muret anësore Inoks
Materiali dera/kapaku Inoks
Doreza Dorezë inoksi
Materiali hapësira e brendshme Plastikë e bardhë
Materiali raftet mbajtëse Skarë me veshje plastike
Materiali këmbët me regjistrim Çelik i zinkuar
Dyert me vetëmbyllje
Përfshirje
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Guarnicioni i ndërrueshëm i derës
Këmbë të rregullueshme 2
Lloji i rrotave
Ftohja me qarkullim
Gjatësia e kabllos së lidhjes 2.000 mm
Brava mekanike
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ngrirjes 3
Kapaciteti mbajtës raftet mbajtëse ndarja e ngrirjes 24 kg
Dizajni i derës HardLine
Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 200,3 / 59,7 / 66,5 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 2.060,0 / 614,0 / 703,0 mm
Pesha (pa paketimin) 81,00 kg
Pesha (me paketimin) 86 kg
Totali i vëllimit bruto 361 l
Frigorifer me volum bruto 107 l
Vëllimi bruto i ndarjes së frigoriferit 254 l
Ngarkesshmëria e rafteve në ndarjen e ftohjes 45 kg

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.