GKPv 1470 ProfiLine Frigorifer ftohës GN 2/1 me ftohje me qarkullim ajri

Vëllimi i përgjithshëm 1.361 l
Grupi i produkteve Frigorifer ftohës GN 2/1 me ftohje me qarkullim ajri
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212 / 143 / 83 cm
Përfshirje GN 2/1, 530x650mm (Vendosje gjatësore)

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës tregon saktësisht temperaturën e brendshme të frigoriferit. Kështu, operatorët dhe përdoruesit mund të marrin një pasqyrë të shpejtë të temperaturës së pajisjes.

Pjesa e jashtme e trupit prej inoksi

Pjesa e jashtme e trupit prej inoksi

Pjesa e jashtme e trupit është realizuar me faqe anësore një pjesëshe pa hapësira bashkimi dhe për rrjedhojë është shumë e lehtë për t'u mirëmbajtur dhe pastruar. Inoksi është një çelik i pandryshkshëm i lidhur dhe veçanërisht i fortë; ideal për kërkesat në fushën profesionale.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Paneli i çmontueshëm i ndarjes së motorit, me plaosje lart

Paneli i çmontueshëm i ndarjes së motorit, me plaosje lart

Komponentët e ftohjes janë të sigurt dhe lehtësisht të arritshëm të integruar në zonën e tavanit. Për qëllime pastrimi ose për shërbim, paneli i dhomës së kompresorit mund të lëvizet pak lart, duke siguruar qasje shumë të mirë. Për shembull, filtri në kondensator, i cili është i pozicionuar prapa panelit të dhomës së motorit, mund të pastrohet lehtësisht pa pasur nevojë të lëvizë njësinë.

Këmbët me rregullim të lartësisë

Këmbët me rregullim të lartësisë

Aty ku higjiena e përditshme e dhomës luan një rol të rëndësishëm, këmbët me rregullim të lartësisë sigurojnë hapësirë të mjaftueshme nga toka dhe sigurojnë që pastrimi nën pajisjen të jetë i lehtë dhe komod.

SwingLine

SwingLine

Dizajni elegant SwingLine me skajet laterale të dritës i bën këto pajisje zgjedhjen e parë për kërkesat më të larta të dizajnit. Konstruksioni i harkuar në mënyrë elegante i bën pajisjet Liebherr element tërheqës vizual në një mjedis profesional. Dyert SwingLine janë ergonomike, të lehta për t'u hapur dhe të lehta për t'u pastruar, me një profil të trajtuar të integruar në të gjithë lartësinë e derës.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Alarmi i integruar i temperaturës sinjalizon në rast të tejkalimit ose rënies nën kufijtë e alarmit. Ky alarm është i pajisur me sinjalizim akustik dhe vizual, duke siguruar sigurinë maksimale të mallrave të ruajtura.

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës GN 2/1 me ftohje me qarkullim ajri
GTIN 9005382211595
Vëllimi i përgjithshëm 1.361 l
Sistemi i ftohjes ndarja e ftohjes
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Ngarkesshmëria e rafteve në ndarjen e ftohjes 60 kg
Ndarja e ftohjes 1.361 l
Përfshirje GN 2/1, 530x650mm (Vendosje gjatësore)
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212 / 143 / 83 cm
Pesha (me paketimin) 196 kg
Pesha (pa paketimin) 178 kg
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Përdorimi Butona
Diapazoni i temperaturave ndarja e ftohjes +1 °C deri në +15 °C
Treguesi i temperaturës I jashtëm dixhital
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Kontakti pa potencial
Materiali muret anësore Inoks
Ngjyra trupi Inoks
Materiali dera/kapaku Inoks
Brava mekanike
Mentesha e derës Majtas fikse/Djathtas fikse
Materiali hapësira e brendshme Krom-nikel-çelik
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 8
nga të cilat me rregullim të lartësisë 8
Materiali raftet mbajtëse Skarë me veshje plastike
Skara e bazamentit
Ndriçimi i brendshëm
Dizajni i derës Dizajn SwingLine
Doreza Dorezë shirit
Materiali këmbët me regjistrim Inoks

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.