GKPv 6570 ProfiLine me agregat të jashtëm Frigorifer ftohës GN 2/1 me ftohje me qarkullim ajri

Totali i vëllimit bruto 597 l
Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 212 / 70 / 83 cm
Agjenti ftohës R 290
Klasa e efiçencës së energjisë B

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës tregon saktësisht temperaturën e brendshme të frigoriferit. Kështu, operatorët dhe përdoruesit mund të marrin një pasqyrë të shpejtë të temperaturës së pajisjes.

Pjesa e jashtme e trupit prej inoksi

Pjesa e jashtme e trupit prej inoksi

Pjesa e jashtme e trupit është realizuar me faqe anësore një pjesëshe pa hapësira bashkimi dhe për rrjedhojë është shumë e lehtë për t'u mirëmbajtur dhe pastruar. Inoksi është një çelik i pandryshkshëm i lidhur dhe veçanërisht i fortë; ideal për kërkesat në fushën profesionale.

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Paneli i çmontueshëm i ndarjes së motorit, me plaosje lart

Paneli i çmontueshëm i ndarjes së motorit, me plaosje lart

Komponentët e ftohjes janë të sigurt dhe lehtësisht të arritshëm të integruar në zonën e tavanit. Për qëllime pastrimi ose për shërbim, paneli i dhomës së kompresorit mund të lëvizet pak lart, duke siguruar qasje shumë të mirë. Për shembull, filtri në kondensator, i cili është i pozicionuar prapa panelit të dhomës së motorit, mund të pastrohet lehtësisht pa pasur nevojë të lëvizë njësinë.

Këmbët me rregullim të lartësisë

Këmbët me rregullim të lartësisë

Aty ku higjiena e përditshme e dhomës luan një rol të rëndësishëm, këmbët me rregullim të lartësisë sigurojnë hapësirë të mjaftueshme nga toka dhe sigurojnë që pastrimi nën pajisjen të jetë i lehtë dhe komod.

SwingLine

SwingLine

Dizajni elegant SwingLine me skajet laterale të dritës i bën këto pajisje zgjedhjen e parë për kërkesat më të larta të dizajnit. Konstruksioni i harkuar në mënyrë elegante i bën pajisjet Liebherr element tërheqës vizual në një mjedis profesional. Dyert SwingLine janë ergonomike, të lehta për t'u hapur dhe të lehta për t'u pastruar, me një profil të trajtuar të integruar në të gjithë lartësinë e derës.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Alarmi i integruar i temperaturës sinjalizon në rast të tejkalimit ose rënies nën kufijtë e alarmit. Ky alarm është i pajisur me sinjalizim akustik dhe vizual, duke siguruar sigurinë maksimale të mallrave të ruajtura.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës GN 2/1 me ftohje me qarkullim ajri
GTIN 9005382195536
Klasifikimi ProfiLine
Klasa e klimës 5
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 465 l
Ndarja e ftohjes 465 l
vëllimi neto total 465 l
Vëllimi neto i ndarjes së frigoriferit 465 l
Klasa e efiçencës së energjisë B
Konsumi i energjisë çdo vit 406 kWh/a
Klasa e klimës 5
Sicherheitsklasse 5
Fuqia e tingullit të zhurmës 58 dB
Agjenti ftohës R 290
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 40 °C
Vlera e lidhjes 4,0 A
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Ndarja e ftohjes 597 l
Metoda e matjes Konsumi i Energjisë EN 16825
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Përdorimi Butona
Treguesi i temperaturës I jashtëm dixhital
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Kontakti pa potencial
SmartMonitoring-fähig Nein
Vernetzbarkeit Mund të instalohet më vonë
Diapazoni i temperaturave -2 °C deri në +15 °C
Sistemi i ftohjes Dinamik
Ndriçimi i brendshëm
Procesi i shkrirjes Automatik
Numri i rafteve mbajtëse 4
nga të cilat me rregullim të lartësisë 4
Skara e bazamentit
Ngjyra trupi Inoks
Materiali muret anësore Inoks
Materiali dera/kapaku Inoks
Doreza Dorezë shirit
Materiali hapësira e brendshme Krom-nikel-çelik
Materiali raftet mbajtëse Skarë me veshje plastike
Materiali këmbët me regjistrim Inoks
Dyert me vetëmbyllje
Përfshirje GN 2/1, 530x650mm (Vendosje gjatësore)
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Guarnicioni i ndërrueshëm i derës
Këmbë të rregullueshme 4
Rrotat
Lloji i rrotave
Ftohja me qarkullim
Gjatësia e kabllos së lidhjes 3.800 mm
Brava mekanike
Dizajni i derës Dizajn SwingLine
Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 212 / 70 / 83 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 2.220,0 / 745,0 / 875,0 mm
Pesha (pa paketimin) 112 kg
Pesha (me paketimin) 129 kg
Totali i vëllimit bruto 597 l
Vëllimi bruto i ndarjes së frigoriferit 597 l
Ngarkesshmëria e rafteve në ndarjen e ftohjes 60 kg

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.