GKv 5790 ProfiLine Frigorifer ftohës GN 2/1 me ftohje me qarkullim ajri

Totali i vëllimit bruto 586 l
Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 186,4 / 74,7 / 79,1 cm
Agjenti ftohës R 600a
Klasa e efiçencës së energjisë C

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës tregon saktësisht temperaturën e brendshme të frigoriferit. Kështu, operatorët dhe përdoruesit mund të marrin një pasqyrë të shpejtë të temperaturës së pajisjes.

Pjesa e jashtme e trupit prej inoksi

Pjesa e jashtme e trupit prej inoksi

Pjesa e jashtme e trupit është realizuar me faqe anësore një pjesëshe pa hapësira bashkimi dhe për rrjedhojë është shumë e lehtë për t'u mirëmbajtur dhe pastruar. Inoksi është një çelik i pandryshkshëm i lidhur dhe veçanërisht i fortë; ideal për kërkesat në fushën profesionale.

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Këmbët me rregullim të lartësisë

Këmbët me rregullim të lartësisë

Aty ku higjiena e përditshme e dhomës luan një rol të rëndësishëm, këmbët me rregullim të lartësisë sigurojnë hapësirë të mjaftueshme nga toka dhe sigurojnë që pastrimi nën pajisjen të jetë i lehtë dhe komod.

SwingLine

SwingLine

Dizajni elegant SwingLine me skajet laterale të dritës i bën këto pajisje zgjedhjen e parë për kërkesat më të larta të dizajnit. Konstruksioni i harkuar në mënyrë elegante i bën pajisjet Liebherr element tërheqës vizual në një mjedis profesional. Dyert SwingLine janë ergonomike, të lehta për t'u hapur dhe të lehta për t'u pastruar, me një profil të trajtuar të integruar në të gjithë lartësinë e derës.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Alarmi i integruar i temperaturës sinjalizon në rast të tejkalimit ose rënies nën kufijtë e alarmit. Ky alarm është i pajisur me sinjalizim akustik dhe vizual, duke siguruar sigurinë maksimale të mallrave të ruajtura.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës GN 2/1 me ftohje me qarkullim ajri
GTIN 9005382196472
Klasifikimi ProfiLine
Klasa e klimës 5
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 432 l
Ndarja e ftohjes 432 l
vëllimi neto total 432 l
Vëllimi neto i ndarjes së frigoriferit 432 l
Klasa e efiçencës së energjisë C
Konsumi i energjisë çdo vit 652 kWh/a
Klasa e klimës 5
Sicherheitsklasse 5
Fuqia e tingullit të zhurmës 57 dB
Agjenti ftohës R 600a
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 40 °C
Vlera e lidhjes 1,5 A
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Ndarja e ftohjes 586 l
Metoda e matjes Konsumi i Energjisë EN 16825
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Përdorimi Butona
Treguesi i temperaturës I jashtëm dixhital
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Kontakti pa potencial
Vernetzbarkeit
Diapazoni i temperaturave -2 °C deri në +15 °C
Sistemi i ftohjes Dinamik
Ndriçimi i brendshëm
Procesi i shkrirjes Automatik
Numri i rafteve mbajtëse 6
nga të cilat me rregullim të lartësisë 5
Skara e bazamentit
Ngjyra trupi Inoks
Materiali muret anësore Inoks
Materiali dera/kapaku Inoks
Doreza Dorezë inoksi
Materiali hapësira e brendshme Plastikë e bardhë
Materiali raftet mbajtëse Skarë me veshje plastike
Materiali këmbët me regjistrim Inoks
Dyert me vetëmbyllje
Përfshirje GN 2/1, 650x530mm (Vendosje tërthore)
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Guarnicioni i ndërrueshëm i derës
Këmbë të rregullueshme 4
Rrotat
Lloji i rrotave
Ftohja me qarkullim
Gjatësia e kabllos së lidhjes 2.400 mm
Brava Ekzistuese
Dizajni i derës Dizajn SwingLine
Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 186,4 / 74,7 / 79,1 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 1.905,0 / 765,0 / 835,0 mm
Pesha (pa paketimin) 88,00 kg
Pesha (me paketimin) 96 kg
Totali i vëllimit bruto 586 l
Vëllimi bruto i ndarjes së frigoriferit 586 l
Ngarkesshmëria e rafteve në ndarjen e ftohjes 60 kg

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.