GKvesf 4145 ProfiLine Frigorifer ftohës me ftohje me qarkullim ajri

Totali i vëllimit bruto 373 l
Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 180 / 60 / 61 cm
Agjenti ftohës R 600a
Ngarkesa 05l PET 256
Ngarkesa 033l kanaçe 512
Klasa e efiçencës së energjisë D

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës tregon saktësisht temperaturën e brendshme të frigoriferit. Kështu, operatorët dhe përdoruesit mund të marrin një pasqyrë të shpejtë të temperaturës së pajisjes.

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës me ftohje me qarkullim ajri
GTIN 9005382167557
Klasifikimi ProfiLine
Klasa e klimës 4
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 286 l
Ndarja e ftohjes 286 l
vëllimi neto total 286 l
Vëllimi neto i ndarjes së frigoriferit 286 l
Klasa e efiçencës së energjisë D
Konsumi i energjisë çdo vit 799 kWh/a
Klasa e klimës 4
Sicherheitsklasse 4
Fuqia e tingullit të zhurmës 52 dB
Agjenti ftohës R 600a
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 30 °C
Vlera e lidhjes 1,5 A
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Ndarja e ftohjes 373 l
Metoda e matjes Konsumi i Energjisë EN 16825
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Përdorimi Butona
Treguesi i temperaturës I jashtëm dixhital
Kontakti pa potencial
Vernetzbarkeit
Ngarkesa 05l PET 256
Ngarkesa 033l kanaçe 512
Diapazoni i temperaturave +1 °C deri në +15 °C
Sistemi i ftohjes Dinamik
Ndriçimi i brendshëm
Procesi i shkrirjes Automatik
Numri i rafteve mbajtëse 6
nga të cilat me rregullim të lartësisë 5
Skara e bazamentit
Ngjyra trupi Argjend
Materiali muret anësore Çelik
Materiali dera/kapaku Inoks
Doreza Dorezë shufër ergonomike
Materiali hapësira e brendshme Plastikë e bardhë
Materiali raftet mbajtëse Skarë me veshje plastike
Materiali këmbët me regjistrim Inoks
Dyert me vetëmbyllje
Përfshirje
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Guarnicioni i ndërrueshëm i derës
Këmbë të rregullueshme 2
Lloji i rrotave
Ftohja me qarkullim
Gjatësia e kabllos së lidhjes 2.000 mm
Brava Ekzistuese
Dizajni i derës HardLine
Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 180 / 60 / 61 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 1.856,0 / 620,0 / 709,0 mm
Pesha (pa paketimin) 63,00 kg
Pesha (me paketimin) 68 kg
Totali i vëllimit bruto 373 l
Vëllimi bruto i ndarjes së frigoriferit 373 l
Ngarkesshmëria e rafteve në ndarjen e ftohjes 45 kg

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.