GKvesf 4145

Vëllimi bruto total 373 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 180 / 60,0 / 61,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 2,187 kWh / 24h
Përfshirje

Karakteristikat

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Agjentët ftohës R600a dhe R 290 janë ekologjikë, pasi ato kanë një efekt serrë shumë të ulët dhe nuk ka potencial për dëmtimin e shtresës së ozonit. Prandaj, këto agjentë ftohës kanë zëvendësuar pothuajse tërësisht ftohësit R134a dhe R404a të përdorur më parë. Të gjithë frigoriferët banak për ruajtje dhe Impuls Liebherr janë të dizajnuara me R600a ose R 290 dhe karakterizohen nga një efikasitet i jashtëzakonshëm energjie, i cili përmirëson bilancin e CO2 dhe promovon një zhvillim të qëndrueshëm.

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës tregon saktësisht temperaturën e brendshme të frigoriferit. Kështu, operatorët dhe përdoruesit mund të marrin një pasqyrë të shpejtë të temperaturës së pajisjes.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës me ftohje me qarkullim ajri
GTIN 9005382167557
Klasa e efiçencës së energjisë D
Konsumi i energjisë në 24 orë 2,187 kWh / 24h
Metoda e matjes Konsumi i Energjisë EN 16825
Klasa e klimës 4
Fuqia e tingullit të zhurmës 52 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 286 l
Ndarja e ftohjes 286 l
Vëllimi bruto total 373 l
Ndarja e ftohjes 373 l
Agjenti ftohës R 600a
Sistemi i ftohjes ndarja e ftohjes Dinamik
Procesi i shkrirjes ndarja e ftohjes Automatik
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,5 A
Përfshirje
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 180 / 60,0 / 61,0 cm
Pesha (me paketimin) 69,00 kg
Pesha (pa paketimin) 63,00 kg
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Përdorimi Butona
Diapazoni i temperaturave ndarja e ftohjes +1 °C deri në +15 °C
Treguesi i temperaturës I jashtëm dixhital
Kontakti pa potencial
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi Argjend
Materiali dera/kapaku Inoks
Brava Ekzistuese
Mentesha e derës Djathtas e ndërrueshme
Materiali hapësira e brendshme Plastikë e bardhë
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 6
nga të cilat me rregullim të lartësisë 5
Materiali raftet mbajtëse Skara të veshura me plastikë
Kapaciteti mbajtës rafti mbajtës ndarja e ftohjes 45 kg
Skara e bazamentit
Ndriçimi i brendshëm
Dizajni i derës HardLine
Doreza Dorezë shufër ergonomike
Materiali këmbët me regjistrim Inoks

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.