Pajisje për përdorim profesional për freski që zgjat

Në fushën profesionale frigoriferët ftohës dhe ngrirës duhet të jenë veçanërisht të fortë, praktik dhe me efiçencë energjie. Pajisjet Liebherr plotësojnë të gjithë kërkesat e nevojshme për fushën profesionale: komponentë të cilësisë së lartë dhe vëllim maksimal shfrytëzimi, performancë efikase në ftohje, ruajtje e sigurt konstante e temperaturës dhe lehtësi pastrimi e pashoqe. Por mbi të gjitha këto pajisje janë një kombinim i përkryer i efikasitetit të lartë të funksionimit me konsumin e ulët të energjisë.

Frigoriferët - Hoteleria dhe gastronomia

Sistemi i ftohjes ndarja e ftohjes


Vëllimi bruto


Sistemi i ftohjes ndarja e ngrirjes


Gjerësia e pajisjes


Lartësia e pajisjes

Rezultati 1-10 nga 23

FKUv 1660 Premium

Vëllimi bruto total 141 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 83 / 60,0 / 61,5 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,698 kWh / 24h

FKUv 1663

Vëllimi bruto total 141 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 83 / 60,0 / 61,5 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,947 kWh / 24h

FKvesf 1805

Vëllimi bruto total 180 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 85,0 / 60,0 / 60,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,990 kWh / 24h

GCv 4060

Vëllimi bruto total 361 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 200,3 / 59,7 / 66,5 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,447 kWh / 24h
Përfshirje

GKPv 1440

Vëllimi bruto total 1.361 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 143,0 / 83,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 3,256 kWh / 24h
Përfshirje GN 2/1, 530x650mm (Vendosje gjatësore)

GKPv 1470 ProfiLine

Vëllimi bruto total 1.361 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 143,0 / 83,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 2,823 kWh / 24h
Përfshirje GN 2/1, 530x650mm (Vendosje gjatësore)

GKPv 1470 ProfiLine

Vëllimi bruto total 1.361 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 216,2 / 143,0 / 83,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 2,823 kWh / 24h
Përfshirje GN 2/1, 530x650mm (Vendosje gjatësore)

GKPv 1490 ProfiPremiumline

Vëllimi bruto total 1.361 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 143,0 / 83,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 2,969 kWh / 24h
Përfshirje GN 2/1, 530x650mm (Vendosje gjatësore)

GKPv 6520 ProfiLine

Vëllimi bruto total 597 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 70,0 / 83,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,110 kWh / 24h
Përfshirje GN 2/1, 530x650mm (Vendosje gjatësore)

GKPv 6540

Vëllimi bruto total 597 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 70,0 / 83,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,483 kWh / 24h
Përfshirje GN 2/1, 530x650mm (Vendosje gjatësore)
  • Rezultati i kërkimit për faqe

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.