Pajisje për përdorim profesional për freski që zgjat

Në fushën profesionale frigoriferët ftohës dhe ngrirës duhet të jenë veçanërisht të fortë, praktik dhe me efiçencë energjie. Pajisjet Liebherr plotësojnë të gjithë kërkesat e nevojshme për fushën profesionale: komponentë të cilësisë së lartë dhe vëllim maksimal shfrytëzimi, performancë efikase në ftohje, ruajtje e sigurt konstante e temperaturës dhe lehtësi pastrimi e pashoqe. Por mbi të gjitha këto pajisje janë një kombinim i përkryer i efikasitetit të lartë të funksionimit me konsumin e ulët të energjisë.

Frigoriferët - Hoteleria dhe gastronomia

Sistemi i ftohjes ndarja e ftohjes


Vëllimi bruto


Sistemi i ftohjes ndarja e ngrirjes


Gjerësia e pajisjes


Lartësia e pajisjes

Rezultati 11-20 nga 23

GKPv 6570 ProfiLine

Vëllimi bruto total 597 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 70,0 / 83,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,110 kWh / 24h
Përfshirje GN 2/1, 530x650mm (Vendosje gjatësore)

GKPv 6573 ProfiLine

Vëllimi bruto total 597 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 70,0 / 83,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,580 kWh / 24h
Përfshirje GN 2/1, 530x650mm (Vendosje gjatësore)

GKPv 6590 ProfiPremiumline

Vëllimi bruto total 597 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 70,0 / 83,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,918 kWh / 24h
Përfshirje GN 2/1, 530x650mm (Vendosje gjatësore)

GKv 4310

Vëllimi bruto total 436 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 190,0 / 59,7 / 68,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 2,031 kWh / 24h
Përfshirje

GKv 4360

Vëllimi bruto total 436 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 190,0 / 59,7 / 68,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 2,031 kWh / 24h
Përfshirje

GKv 5710

Vëllimi bruto total 586 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 186,4 / 74,7 / 75,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,757 kWh / 24h
Përfshirje GN 2/1, 650x530mm (Vendosje tërthore)

GKv 5730

Vëllimi bruto total 586 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 186,4 / 74,7 / 75,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,784 kWh / 24h
Përfshirje GN 2/1, 650x530mm (Vendosje tërthore)

GKv 5760

Vëllimi bruto total 586 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 186,4 / 74,7 / 75,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,757 kWh / 24h
Përfshirje GN 2/1, 650x530mm (Vendosje tërthore)

GKv 5790

Vëllimi bruto total 586 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 186,4 / 74,7 / 75,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,784 kWh / 24h
Përfshirje GN 2/1, 650x530mm (Vendosje tërthore)

GKv 6410

Vëllimi bruto total 664 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 206,4 / 74,7 / 79,1 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,933 kWh / 24h
Përfshirje GN 2/1, 650x530mm (Vendosje tërthore)
  • Rezultati i kërkimit për faqe

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.