Pajisje për përdorim profesional për freski që zgjat

Në fushën profesionale frigoriferët ftohës dhe ngrirës duhet të jenë veçanërisht të fortë, praktik dhe me efiçencë energjie. Pajisjet Liebherr plotësojnë të gjithë kërkesat e nevojshme për fushën profesionale: komponentë të cilësisë së lartë dhe vëllim maksimal shfrytëzimi, performancë efikase në ftohje, ruajtje e sigurt konstante e temperaturës dhe lehtësi pastrimi e pashoqe. Por mbi të gjitha këto pajisje janë një kombinim i përkryer i efikasitetit të lartë të funksionimit me konsumin e ulët të energjisë.

Frigoriferët - Hoteleria dhe gastronomia

Sistemi i ftohjes ndarja e ftohjes


Vëllimi bruto


Sistemi i ftohjes ndarja e ngrirjes


Gjerësia e pajisjes


Lartësia e pajisjes

Rezultati 21-23 nga 23

GKv 6460

Vëllimi bruto total 664 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 206,4 / 74,7 / 79,1 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,933 kWh / 24h
Përfshirje GN 2/1, 650x530mm (Vendosje tërthore)

GKvesf 4145

Vëllimi bruto total 373 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 180 / 60,0 / 61,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 2,187 kWh / 24h
Përfshirje

GKvesf 5445

Vëllimi bruto total 554 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 164 / 75,0 / 73,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 2,133 kWh / 24h
Përfshirje
  • Rezultati i kërkimit për faqe

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.