G 5216 ProfiLine Frigorifer ngrirës me ftohje statike

Totali i vëllimit bruto 513 l
Dimensionet e jashtme: lartësia / gjerësia / thellësia (me paketim) 172,5 / 75 / 75 cm
Agjenti ftohës R 600a

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

SwingLine

SwingLine

Dizajni elegant SwingLine me skajet laterale të dritës i bën këto pajisje zgjedhjen e parë për kërkesat më të larta të dizajnit. Konstruksioni i harkuar në mënyrë elegante i bën pajisjet Liebherr element tërheqës vizual në një mjedis profesional. Dyert SwingLine janë ergonomike, të lehta për t'u hapur dhe të lehta për t'u pastruar, me një profil të trajtuar të integruar në të gjithë lartësinë e derës.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Alarmi i integruar i temperaturës sinjalizon në rast të tejkalimit ose rënies nën kufijtë e alarmit. Ky alarm është i pajisur me sinjalizim akustik dhe vizual, duke siguruar sigurinë maksimale të mallrave të ruajtura.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës me ftohje statike
GTIN 9005382151112
Klasifikimi ProfiLine
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 472 l
Ndarja e ngrirjes 472 l
Frigorifer me volum neto 472 l
vëllimi neto total 472 l
Konsumi i energjisë çdo vit 384 kWh/a
Klasa e klimës 7
Sicherheitsklasse 7
Fuqia e tingullit të zhurmës 45 dB
Agjenti ftohës R 600a
Temperatura e ambientit +10 °C deri në 35 °C
Vlera e lidhjes 1,5 A
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Përdorimi Butona
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Treguesi i temperaturës I jashtëm dixhital
Kontakti pa potencial
Vernetzbarkeit
Diapazoni i temperaturave -14 °C deri në -28 °C
Teknologjia e ftohjes
Sistemi i ftohjes Statik
Procesi i shkrirjes Manual
Kapaciteti i ngrirjes në 24 orë 30 kg
Koha e ruajtjes në rast defekti 30 h
Kuti në ndarjen e ngrirjes 14
Numri i rafteve mbajtëse 7
nga të cilat të lëvizshme 0
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali muret anësore Çelik
Materiali dera/kapaku Çelik
Doreza Dorezë
Materiali hapësira e brendshme Plastikë e bardhë
Materiali raftet mbajtëse Pllakat e serpentinës
Materiali këmbët me regjistrim Inoks
Pesha (pa paketimin) 102,00 kg
Dyert me vetëmbyllje
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Guarnicioni i ndërrueshëm i derës
Këmbë të rregullueshme 2
Rrotat
Lloji i rrotave
Gjatësia e kabllos së lidhjes 1.900 mm
Brava
Dizajni i derës Dizajn SwingLine
Dimensionet e jashtme: lartësia / gjerësia / thellësia (me paketim) 172,5 / 75 / 75 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 1.800,0 / 769,0 / 835,0 mm
Pesha (me paketimin) 109,00 kg
Totali i vëllimit bruto 513 l
Frigorifer me volum bruto 513 l
Ngarkesshmëria e rafteve në ndarjen e ngrirjes 60 kg

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.