GCv 4060

Vëllimi bruto total 361 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 200,3 / 59,7 / 66,5 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,447 kWh / 24h
Përfshirje

Karakteristikat

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës

Treguesi dixhital i temperaturës tregon saktësisht temperaturën e brendshme të frigoriferit. Kështu, operatorët dhe përdoruesit mund të marrin një pasqyrë të shpejtë të temperaturës së pajisjes.

Pjesa e jashtme e trupit prej inoksi

Pjesa e jashtme e trupit prej inoksi

Pjesa e jashtme e trupit është realizuar me faqe anësore një pjesëshe pa hapësira bashkimi dhe për rrjedhojë është shumë e lehtë për t'u mirëmbajtur dhe pastruar. Inoksi është një çelik i pandryshkshëm i lidhur dhe veçanërisht i fortë; ideal për kërkesat në fushën profesionale.

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Alarmi i integruar i temperaturës sinjalizon në rast të tejkalimit ose rënies nën kufijtë e alarmit. Ky alarm është i pajisur me sinjalizim akustik dhe vizual, duke siguruar sigurinë maksimale të mallrave të ruajtura.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Agjentët ftohës R600a dhe R 290 janë ekologjikë, pasi ato kanë një efekt serrë shumë të ulët dhe nuk ka potencial për dëmtimin e shtresës së ozonit. Prandaj, këto agjentë ftohës kanë zëvendësuar pothuajse tërësisht ftohësit R134a dhe R404a të përdorur më parë. Të gjithë frigoriferët banak për ruajtje dhe Impuls Liebherr janë të dizajnuara me R600a ose R 290 dhe karakterizohen nga një efikasitet i jashtëzakonshëm energjie, i cili përmirëson bilancin e CO2 dhe promovon një zhvillim të qëndrueshëm.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Kombinim ftohës-ngrirës
GTIN 9005382196595
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,447 kWh / 24h
Fuqia e tingullit të zhurmës 52 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 345 l
Ndarja e ftohjes 240 l
Ndarja e ngrirjes 105 l
Vëllimi bruto total 361 l
Ndarja e ftohjes 254 l
Ndarja e ngrirjes 107 l
Agjenti ftohës R 600a
Sistemi i ftohjes ndarja e ngrirjes Statik
Sistemi i ftohjes ndarja e ftohjes Dinamik
Procesi i shkrirjes ndarja e ngrirjes Manual
Procesi i shkrirjes ndarja e ftohjes Automatik
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,5 A
Përfshirje
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 200,3 / 59,7 / 66,5 cm
Pesha (me paketimin) 87,00 kg
Pesha (pa paketimin) 81,00 kg
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Përdorimi Butona
Diapazoni i temperaturave -14 °C deri në -28 °C
Treguesi i temperaturës I jashtëm dixhital
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Kontakti pa potencial
Materiali muret anësore Inoks
Ngjyra trupi Inoks
Materiali dera/kapaku Inoks
Brava Ekzistuese
Mentesha e derës Djathtas e ndërrueshme
Materiali hapësira e brendshme Plastikë e bardhë
Raftet mbajtëse 3
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 4
nga të cilat të lëvizshme 3
Materiali raftet mbajtëse Xham
Kapaciteti mbajtës raftet mbajtëse ndarja e ngrirjes 24 kg
Kapaciteti mbajtës rafti mbajtës ndarja e ftohjes 45 kg
Dizajni i derës HardLine
Doreza Dorezë inoksi
Materiali këmbët me regjistrim Çelik i zinkuar

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.