GGU 1400 Frigorifer ngrirës për nën banak me ftohje statike

Vëllimi i përgjithshëm 143 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 83 / 60 / 61,5 cm
Përfshirje

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Alarmi i integruar i temperaturës sinjalizon në rast të tejkalimit ose rënies nën kufijtë e alarmit. Ky alarm është i pajisur me sinjalizim akustik dhe vizual, duke siguruar sigurinë maksimale të mallrave të ruajtura.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Pajisjet Liebherr janë optimizuar nga pikëpamja për efiçencën më të mirë të mundshme të energjisë dhe kosto të ulëta funksionimi. Këtu përdoret vetëm gazi ftohës natyral dhe ekologjik R 600a dhe R 290. Në ndërthurje me kompresorët me efiçencë të lartë, këta janë jashtëzakonisht të fuqishëm – dhe me potencialin e tyre të ulët për efektin serrë ata janë gjithashtu të sigurt edhe për të ardhmen.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës për nën banak me ftohje statike
GTIN 9005382167717
Konsumi i energjisë çdo vit 265 kWh/a
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 133 l
Ndarja e ngrirjes 133 l
Vëllimi i përgjithshëm 143 l
Bruttovolumen Gefrierteil 143 l
Nettovolumen Gefrierteil 133 l
Nettovolumen Gesamt 133 l
Agjenti ftohës R 600a
Sistemi i ftohjes ndarja e ngrirjes Statik
Procesi i shkrirjes Manual
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 0,6 A
Ngarkesshmëria e rafteve në ndarjen e ngrirjes 24 kg
Përfshirje
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 83 / 60 / 61,5 cm
Pesha (me paketimin) 37,00 kg
Pesha (pa paketimin) 34,00 kg
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Diapazoni i temperaturave -15 °C deri në -32 °C
Treguesi i temperaturës I jashtëm dixhital
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Kontakti pa potencial
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali dera/kapaku Çelik
Brava mekanike
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Materiali hapësira e brendshme Plastikë e bardhë
Raftet mbajtëse 4
nga të cilat të lëvizshme 0
Materiali raftet mbajtëse Pllakat e serpentinës
Dizajni i derës HardLine
Doreza Dorezë shufër ergonomike
Materiali këmbët me regjistrim Çelik i zinkuar

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.