Performanca më e mirë për profesionistët

Besueshmëri, efiçencë dhe raport i shkëlqyer cilësi-çmim: Frigoriferët ngrirës Liebherr plotësojnë kërkesat më të larta të përdoruesve profesionistë. Për ruajtjen e produkteve të ngrira, pajisjet ofrojnë performancën më të mirë të ftohjes. Komponentët e qarkut të ftohjes janë integruar në pjesën e sipërme të pajisjes dhe janë lehtësisht të arritshëm, gjë e cila rrit ndjeshëm vëllimin e shfrytëzueshëm të hapësirës së brendshme.

Frigoriferët ngrirës - Hoteleria dhe gastronomia

Sistemi i ftohjes


Vëllimi bruto


Sistemi i ftohjes ndarja e ftohjes


Gjerësia e pajisjes


Lartësia e pajisjes

Rezultati 1-10 nga 22

FFFCsg 4001 Perfection Frigorifer ngrirës me qëndrim të pavarur me SmartFrost

 • Totali i vëllimit bruto 316 l
 • Dimensionet e jashtme: lartësia / gjerësia / thellësia (me paketim) 188,4 / 59,7 / 65,4 cm
 • Dimensionet e jashtme: lartësia / gjerësia / thellësia (me paketim) 188,4 / 59,7 / 65,4 cm

FFFCsg 5501 Perfection Frigorifer ngrirës me qëndrim të pavarur me SmartFrost

 • Totali i vëllimit bruto 499 l
 • Dimensionet e jashtme: lartësia / gjerësia / thellësia (me paketim) 181,8 / 74,7 / 76,9 cm
 • Dimensionet e jashtme: lartësia / gjerësia / thellësia (me paketim) 181,8 / 74,7 / 76,9 cm

FFFsg 4001 Performance Frigorifer ngrirës me qëndrim të pavarur me SmartFrost

 • Totali i vëllimit bruto 316 l
 • Dimensionet e jashtme: lartësia / gjerësia / thellësia (me paketim) 188,4 / 59,7 / 65,4 cm
 • Dimensionet e jashtme: lartësia / gjerësia / thellësia (me paketim) 188,4 / 59,7 / 65,4 cm

FFFsg 5501 Performance Frigorifer ngrirës me qëndrim të pavarur me SmartFrost

 • Totali i vëllimit bruto 499 l
 • Dimensionet e jashtme: lartësia / gjerësia / thellësia (me paketim) 181,8 / 74,7 / 76,9 cm
 • Dimensionet e jashtme: lartësia / gjerësia / thellësia (me paketim) 181,8 / 74,7 / 76,9 cm

FFFsg 6501 Performance Frigorifer ngrirës me qëndrim të pavarur me SmartFrost

 • Totali i vëllimit bruto 573 l
 • Dimensionet e jashtme: lartësia / gjerësia / thellësia (me paketim) 201,8 / 74,7 / 76,9 cm
 • Dimensionet e jashtme: lartësia / gjerësia / thellësia (me paketim) 201,8 / 74,7 / 76,9 cm

GGPv 1470 ProfiLine Frigorifer ngrirës GN 2/1 me ftohje me qarkullim ajri

 • Totali i vëllimit bruto 1.361 l
 • Dimensionet e jashtme: lartësia / gjerësia / thellësia (me paketim) 212 / 143 / 83 cm
 • Dimensionet e jashtme: lartësia / gjerësia / thellësia (me paketim) 212 / 143 / 83 cm

GGPv 1490 ProfiPremiumline Frigorifer ngrirës GN 2/1 me ftohje me qarkullim ajri

 • Totali i vëllimit bruto 1.361 l
 • Dimensionet e jashtme: lartësia / gjerësia / thellësia (me paketim) 212 / 143 / 83 cm
 • Dimensionet e jashtme: lartësia / gjerësia / thellësia (me paketim) 212 / 143 / 83 cm
 • Rezultati i kërkimit për faqe

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.