Performanca më e mirë për profesionistët

Besueshmëri, efiçencë dhe raport i shkëlqyer cilësi-çmim: Frigoriferët ngrirës Liebherr plotësojnë kërkesat më të larta të përdoruesve profesionistë. Për ruajtjen e produkteve të ngrira, pajisjet ofrojnë performancën më të mirë të ftohjes. Komponentët e qarkut të ftohjes janë integruar në pjesën e sipërme të pajisjes dhe janë lehtësisht të arritshëm, gjë e cila rrit ndjeshëm vëllimin e shfrytëzueshëm të hapësirës së brendshme.

Frigoriferët ngrirës - Hoteleria dhe gastronomia

Sistemi i ftohjes ndarja e ngrirjes


Vëllimi bruto


Sistemi i ftohjes ndarja e ftohjes


Gjerësia e pajisjes


Lartësia e pajisjes

Rezultati 1-10 nga 21

G 5216

Vëllimi bruto total 513 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 172,5 / 75,0 / 75,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,051 kWh / 24h

GCv 4060

Vëllimi bruto total 361 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 200,3 / 59,7 / 66,5 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,447 kWh / 24h
Përfshirje

GG 4010

Vëllimi bruto total 382 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 190 / 59,7 / 68,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,176 kWh / 24h
Përfshirje

GG 4060

Vëllimi bruto total 382 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 190 / 59,7 / 68,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,176 kWh / 24h
Përfshirje

GG 5210

Vëllimi bruto total 513 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 186,4 / 74,7 / 75,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,205 kWh / 24h
Përfshirje

GG 5260

Vëllimi bruto total 513 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 186,4 / 74,7 / 75,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,205 kWh / 24h
Përfshirje

GGPv 1440

Vëllimi bruto total 1.361 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 143,0 / 83,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 10,027 kWh / 24h
Përfshirje GN 2/1, 530x650mm (Vendosje gjatësore)

GGPv 1470 ProfiLine

Vëllimi bruto total 1.361 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 143,0 / 83,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 9,130 kWh / 24h
Përfshirje GN 2/1, 530x650mm (Vendosje gjatësore)

GGPv 1470 ProfiLine

Vëllimi bruto total 1.427 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 216,2 / 143,0 / 83,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 9,277 kWh / 24h
Përfshirje GN 2/1, 530x650mm (Vendosje gjatësore)

GGPv 1490 ProfiPremiumline

Vëllimi bruto total 1.361 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 143,0 / 83,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 9,003 kWh / 24h
Përfshirje GN 2/1, 530x650mm (Vendosje gjatësore)
  • Rezultati i kërkimit për faqe

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.