Performanca më e mirë për profesionistët

Besueshmëri, efiçencë dhe raport i shkëlqyer cilësi-çmim: Frigoriferët ngrirës Liebherr plotësojnë kërkesat më të larta të përdoruesve profesionistë. Për ruajtjen e produkteve të ngrira, pajisjet ofrojnë performancën më të mirë të ftohjes. Komponentët e qarkut të ftohjes janë integruar në pjesën e sipërme të pajisjes dhe janë lehtësisht të arritshëm, gjë e cila rrit ndjeshëm vëllimin e shfrytëzueshëm të hapësirës së brendshme.

Frigoriferët ngrirës - Hoteleria dhe gastronomia

Sistemi i ftohjes ndarja e ngrirjes


Vëllimi bruto


Sistemi i ftohjes ndarja e ftohjes


Gjerësia e pajisjes


Lartësia e pajisjes

Rezultati 11-20 nga 21

GGPv 6520 ProfiLine

Vëllimi bruto total 597 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 70,0 / 83,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 5,132 kWh / 24h
Përfshirje GN 2/1, 530x650mm (Vendosje gjatësore)

GGPv 6540

Vëllimi bruto total 597 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 70,0 / 83,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 5,132 kWh / 24h
Përfshirje GN 2/1, 530x650mm (Vendosje gjatësore)

GGPv 6570 ProfiLine

Vëllimi bruto total 597 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 70,0 / 83,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 5,132 kWh / 24h
Përfshirje GN 2/1, 530x650mm (Vendosje gjatësore)

GGPv 6590 ProfiPremiumline

Vëllimi bruto total 597 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 212,0 / 70,0 / 83,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 3,190 kWh / 24h
Përfshirje GN 2/1, 530x650mm (Vendosje gjatësore)

GGU 1500 Premium

Vëllimi bruto total 143 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 83 / 60,0 / 61,5 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,724 kWh / 24h
Përfshirje

GGU 1550 Premium

Vëllimi bruto total 143 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 83 / 60,0 / 61,5 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,724 kWh / 24h
Përfshirje

GGUesf 1405

Vëllimi bruto total 143 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 83 / 60,0 / 61,5 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,724 kWh / 24h
Përfshirje

GGv 5010

Vëllimi bruto total 486 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 186,4 / 74,7 / 79,1 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 3,410 kWh / 24h
Përfshirje 600x400mm (Vendosje tërthore) / GN 1/1, 530x325mm (Vendosje tërthore)

GGv 5060

Vëllimi bruto total 486 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 186,4 / 74,7 / 79,1 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 3,410 kWh / 24h
Përfshirje 600x400mm (Vendosje tërthore) / GN 1/1, 530x325mm (Vendosje tërthore)

GGv 5810

Vëllimi bruto total 556 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 206,4 / 74,7 / 79,1 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 3,701 kWh / 24h
Përfshirje 600x400mm (Vendosje tërthore) / GN 1/1, 530x325mm (Vendosje tërthore)
  • Rezultati i kërkimit për faqe

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.