UWKes 1752 GrandCru Frigorifer vere që nënvendoset

Vëllimi bruto total 135 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 81,8 / 59,7 / 57,5 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,396 kWh / 24h
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 46
Zonat e temperaturës 1
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer për ruajtjen e verës për instalim nën banak
GTIN 9005382210857
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,396 kWh / 24h
Fuqia e tingullit të zhurmës 38 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 110 l
Vëllimi bruto total 135 l
Agjenti ftohës R 600a
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 0,8 A
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 81,8 / 59,7 / 57,5 cm
Pesha (me paketimin) 49,0 kg
Pesha (pa paketimin) 42,0 kg
Komandimi "MagicEye" me tregues temperature dixhital
Përdorimi Butona
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Treguesi i temperaturës Ndarja për verën
Diapazoni i temperaturave ndarja për verën +5°C deri në +20°C
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1
Zonat e temperaturës 1
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 46
Ftohja me qarkullim
Ndriçimi Ndriçim LED
Me errësim
ndriçim i vazhdueshëm
Numri i rafteve mbajtëse 4
nga të cilat me tërheqje mbi shina teleskop 3
nga të cilat rafte për reklamim 0
Materiali raftet Raft prej druri
Filtri me karbon aktiv
Brava Ekzistuese
Materiali muret anësore Inoks
Ngjyra trupi Argjend
Materiali dera/kapaku Derë me xham izolues me nuancë
Mentesha e derës Djathtas e ndërrueshme
Doreza Dorezë alumini masive

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.