UWTes 1672 Vinidor Under-worktop wine cabinet

Vëllimi bruto total 123 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 81,8 / 59,7 / 57,7 cm
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 34
Zonat e temperaturës 2
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 2

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer përshtatës i temperaturës së verës për instalim nën banak
GTIN 9005382235256
Klasa e efiçencës së energjisë G
Konsumi i energjisë çdo vit 141,62 kWh/a
Fuqia e tingullit të zhurmës 38 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 94 l
Vëllimi bruto total 123 l
Agjenti ftohës R 600a
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 0,8 A
Niveli i zhurmës 38 dB
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 81,8 / 59,7 / 57,7 cm
Pesha (me paketimin) 51,00 kg
Pesha (pa paketimin) 47,00 kg
Komandimi "MagicEye" me tregues temperature dixhital
Përdorimi Butona
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Treguesi i temperaturës Ndarja e verës
Diapazoni i temperaturave ndarja për verën +5 °C deri në +20 °C
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 2
Zonat e temperaturës 2
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 34
Ftohja me qarkullim
Ndriçimi Ndriçim LED
Me errësim
ndriçim i vazhdueshëm
Numri i rafteve mbajtëse 5
nga të cilat me tërheqje mbi shina teleskop 3
nga të cilat rafte për reklamim 0
Materiali raftet Pllakë druri
Filtri me karbon aktiv
Brava Ekzistuese
Materiali muret anësore Inoks
Ngjyra trupi Argjend
Materiali dera/kapaku Derë me xham izolues me kornizë inoksi
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Doreza Dorezë alumini masive

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.