WKEes 553 GrandCru Raft vere i integruar

Vëllimi bruto total 48 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 44,1 / 55,7 / 52,2 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,356 kWh / 24h
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 18
Zonat e temperaturës 1
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer për ruajtjen e verës i integrueshëm
GTIN 9005382235416
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,356 kWh / 24h
Fuqia e tingullit të zhurmës 34 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 46 l
Vëllimi bruto total 48 l
Agjenti ftohës R 600a
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 0,5 A
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 44,1 / 55,7 / 52,2 cm
Pesha (me paketimin) 33,00 kg
Pesha (pa paketimin) 30,00 kg
Komandimi Ekran LCD me tregues temperature dixhital
Përdorimi Sistem elektronik me prekje
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Treguesi i temperaturës Ndarja për verën
Diapazoni i temperaturave ndarja për verën +5 °C deri në +20 °C
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1
Zonat e temperaturës 1
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 18
Ftohja me qarkullim
Ndriçimi Ndriçim LED
Me errësim
ndriçim i vazhdueshëm
Numri i rafteve mbajtëse 3
nga të cilat me tërheqje mbi shina teleskop 2
nga të cilat rafte për reklamim 0
Materiali raftet Raft prej druri
Filtri me karbon aktiv
Gurët vullkanikë
Brava
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi Argjend
Materiali dera/kapaku Derë me xham izolues me kornizë inoksi
Mentesha e derës Djathtas e ndërrueshme
Doreza Dorezë e futur

Shkarkimet

Aksesorët

Solucioni pastrues për inoks

Solucioni pastrues për inoks

Nr. i artikullit 840902201

Solucioni pastrues për inoks largon në mënyrë të shpejtë, të sigurt dhe pa shenja gjurmët e gishtërinjve, vijat dhe njollat​nga sipërfaqet prej çeliku inoks. Ai nuk lejohet të përdoret për pastrimin e sipërfaqeve "SmartSteel".

Solucioni për mirëmbajtjen e inoksit

Solucioni për mirëmbajtjen e inoksit

Nr. i artikullit 840903001

Me ndihmën e solucionit për mirëmbajtjen e inoksit sipërfaqet prej inoksi mund të pastrohen me kujdesin e duhur. Solucioni mirëmbajtës nuk është i përshtatshëm për kujdesin e sipërfaqeve "SmartSteel".

Sirtari për aksesorët prej inoksi

Sirtari për aksesorët prej inoksi

Nr. i artikullit 990108400

Në sirtarin për aksesorët prej inoksi që lëviz lehtë mund të mbahen aksesorët për verën, direkt nën frigoriferët për ruajtjen e verës të modelit "WKE 5". Falë një vendi praktik këtu mund të mbahen të sigurta gotat e verës. Sirtari i aksesorëve plotëson bufenë 45 deri në atë 60.

Shpërblime

Plus X Award

Plus X Award

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.