Ruajtja e verërave cilësore e integruar në perfeksion

Liebherr ofron një gamë ekskluzive të frigoriferëve cilësorë për ruajtjen dhe përshtatjen e temperaturës së verës, për përdorim inkaso në kuzhina. Në dollapët e madhësisë 45 cm, 82 - 87 cm dhe 122 cm pajisjet mund të integrohen rrafsh me dollapin. Qoftë me derë me xham izolues ose montim me derë fikse - me dizajnin e tyre tërheqës dhe teknologjinë inovatore "TipOpen" këto pajisje përdoren në mënyrë komode dhe janë gjithashtu element vizual atraktiv.

Frigoriferët inkaso për verën

Vëllimi bruto


Gjerësia e pajisjes


Lartësia e pajisjes


Materiali dera/kapaku


Ngjyra trupi

Rezultati 1-5 nga 5

UWKes 1752 GrandCru Frigorifer vere që nënvendoset

Vëllimi bruto total 135 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 81,8 / 59,7 / 57,7 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,396 kWh / 24h
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 46
Zonat e temperaturës 1
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1

UWTes 1672 Vinidor Frigorifer vere që nënvendoset

Vëllimi bruto total 123 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 81,8 / 59,7 / 57,7 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,535 kWh / 24h
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 34
Zonat e temperaturës 2
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 2

WKEes 553 GrandCru Raft vere i integruar

Vëllimi bruto total 48 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 44,1 / 55,7 / 52,2 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,356 kWh / 24h
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 18
Zonat e temperaturës 1
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1

WKEgb 582 GrandCru Raft vere i integruar

Vëllimi bruto total 48 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 44,8 / 55,5 / 55,9 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,290 kWh / 24h
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 18
Zonat e temperaturës 1
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1

WKEgw 582 GrandCru Raft vere i integruar

Vëllimi bruto total 48 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 44,8 / 55,5 / 55,9 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,290 kWh / 24h
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 18
Zonat e temperaturës 1
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1
  • Rezultati i kërkimit për faqe

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.