Kushte ruajtjeje si në një qilar vere

Në frigoriferët për ruajtjen e verës mbizotëron një temperaturë konstante dhe një nivel lagështie mbi 50 për qind. Për rrjedhojë, ata janë më se optimalë për ruajtjen afatgjatë dhe maturimin e verërave. Përmes zgjedhjes fleksibël të temperaturës në intervalin +5°C deri në +20°C, këto pajisje mund të përdoren për të mbajtur një numër të madh shishesh vere të gatshme në temperaturën e servirjes.

Frigoriferët për ruajtjen e verës