WKes 653 Grand Cru Frigorifer vere

Vëllimi bruto total 56 l
Klasa e efiçencës së energjisë A++
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 61,2 / 42,5 / 47,8 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,205 kWh / 24h
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 12
Zonat e temperaturës 1
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1

Karakteristikat

SmartSteel

SmartSteel

SmartSteel ul ndjeshëm dukshmërinë e gjurmëve të gishtave dhe është veçanërisht i lehtë për t'u pastruar.

Alarmi i derës

Alarmi i derës

Për mbrojtje të sigurt të ushqimit, alarmi akustik i derës paralajmëron pasi dera është hapur për 60 sekonda.

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve mund të programohet për të parandaluar fikjen pa dashje të pajisjes. Kur funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve është i ndezur, kjo tregohet nga një simbol në "MagicEye".

Frigoriferët për ruajtjen e verës

Frigoriferët për ruajtjen e verës

Frigoriferët për ruajtjen e verës sigurojnë kushte të ngjashme si kantinat/qilarët. Në këto pajisje mbizotëron një temperaturë konstante në të gjithë brendësinë. Sipas nevojës, ajo mund të përshtatet nga +5°C deri në +20°C. Frigoriferët për ruajtjen e verës janë idealë për ruajtjen afatgjatë dhe maturimin e verërave. Megjithatë, në varësi të temperaturës së caktuar, këto pajisje mund të mbajnë edhe një sasi më të madhe vere në temperaturë për servirje. Në serinë GrandCru dhe Vinothek Liebherr ofron frigoriferë për ruajtjen e verës në madhësi dhe konfigurime të ndryshme.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer për ruajtjen e verës
GTIN 9005382235492
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,205 kWh / 24h
Fuqia e tingullit të zhurmës 40 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 38 l
Vëllimi bruto total 56 l
Agjenti ftohës R 600a
Klasa e efiçencës së energjisë A++
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,0 A
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 61,2 / 42,5 / 47,8 cm
Pesha (me paketimin) 33,00 kg
Pesha (pa paketimin) 28,00 kg
Komandimi Ekran LCD
Përdorimi Sistem elektronik me prekje
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Treguesi i temperaturës Ndarja për verën
Diapazoni i temperaturave ndarja për verën +5 °C deri në +20 °C
Alarmi i derës ndarja për verën Akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1
Zonat e temperaturës 1
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 12
Ftohja me qarkullim
Ndriçimi Ndriçim LED
Me errësim
ndriçim i vazhdueshëm
Numri i rafteve mbajtëse 3
nga të cilat me tërheqje mbi shina teleskop 0
nga të cilat rafte për reklamim 0
Materiali raftet Raft prej druri
Filtri me karbon aktiv
Brava Ekzistuese
Materiali muret anësore Inoks me SmartSteel
Ngjyra trupi Inoks
Materiali dera/kapaku Derë me xham izolues me kornizë inoksi
Mentesha e derës Djathtas fikse
Dizajni i derës HardLine

Shkarkimet

Aksesorët

Filtri me karbon aktiv

Filtri me karbon aktiv "FreshAir"

Nr. i artikullit 988128700

Filtri me karbon aktiv "FreshAir" pastron ajrin që qarkullon dhe mbledh shpejt aromat e pakëndshme. Është i lehtë për t'u ndërruar dhe siguron cilësi optimale të ajrit. Rekomandohet të zëvendësohet një herë në vit.

Mbajtësi i shisheve

Mbajtësi i shisheve

Nr. i artikullit 743619300

Me anë të mbajtësit të fortë dhe praktik të shisheve kapaciteti i ruajtjes në pajisje rritet dhe shishet ruhen në gjendje absolutisht të sigurt. Përveç kësaj, mbajtësi i shisheve mund të përdoret për ruajtjen komode të shisheve të hapura ose mund të përdoret si element për reklamimin e verërave elitare.

Mbulesa e poshtme e bazamentit për montim në mur

Mbulesa e poshtme e bazamentit për montim në mur

Nr. i artikullit 959051900

Me mbulesën e poshtme të bazamentit, faqja e poshtme e pajisjeve kompakte mbulohet kur nevojitet montimi i pajisjes në mur.

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.