Temperaturat optimale të ruajtjes dhe servirjes

Frigoriferët për ruajtjen e verës dhe frigoriferët përshtatës të temperaturës së verës Liebherr me qëndrim të pavarur ofrojnë kapacitete ruajtjeje të përshtatshme për gastronominë. Në varësi të modelit dhe rregullimit të temperaturës ata mund të përdoren për të ruajtur për kohë të gjatë një koleksion të përzgjedhur verërash cilësore ose për t'i mbajtur ato në temperaturën e duhur gati për servirje. Përveç kësaj, këto pajisje me pamje atraktive kanë efektin edhe të elementit tërheqës në hapësirën e ngrënies.

Frigoriferët për verën, me qëndrim të pavarur për gastronominë