WTes 1672 Vinidor Frigorifer vere

Vëllimi bruto total 123 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 82,2 / 59,8 / 57,5 cm
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 34
Zonat e temperaturës 2
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 2

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer përshtatës i temperaturës së verës
GTIN 9005382235959
Klasa e efiçencës së energjisë G
Konsumi i energjisë çdo vit 147,10 kWh/a
Fuqia e tingullit të zhurmës 38 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 95 l
Vëllimi bruto total 123 l
Agjenti ftohës R 600a
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,5 A
Niveli i zhurmës 36 dB
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 82,2 / 59,8 / 57,5 cm
Pesha (me paketimin) 60,00 kg
Pesha (pa paketimin) 56,00 kg
Komandimi "MagicEye" me tregues temperature dixhital
Përdorimi Me prekje
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Treguesi i temperaturës Ndarja e verës
Diapazoni i temperaturave ndarja për verën +5 °C deri në +20 °C
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 2
Zonat e temperaturës 2
Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 34
Ftohja me qarkullim
Ndriçimi Ndriçim LED
Me errësim
ndriçim i vazhdueshëm
Numri i rafteve mbajtëse 5
nga të cilat me tërheqje mbi shina teleskop 3
nga të cilat rafte për reklamim 0
Materiali raftet Pllakë druri
Filtri me karbon aktiv
Gurët vullkanikë
Brava Ekzistuese
Materiali muret anësore Inoks
Ngjyra trupi Inoks
Materiali dera/kapaku Derë me xham izolues me kornizë inoksi
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Dizajni i derës HardLine
Doreza Dorezë alumini masive

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.