Një pajisje për lloje të ndryshme vere

Me dy ose tre ndarje të dedikuara të verës me rregullim të pavarur të temperaturës nga njëra-tjetra dhe me saktësi nga +5°C deri +20°C, modelet "Vinidor" ofrojnë fleksibilitetin maksimal në përdorim. Kështu, në një pajisje me tre ndarje të dedikuara mund të ruhen njëkohësisht vera e kuqe, e bardh deh shampanja, ku secila prej tyre mbahet në temperaturën optimale të servirjes.

Frigoriferët përshtatës të temperaturës së verës "Vinidor"

Vëllimi bruto


Gjerësia e pajisjes


Lartësia e pajisjes


Materiali dera/kapaku


Ngjyra trupi

Rezultati 1-4 nga 4

WTes 5872 Vinidor Frigorifer vere

 • Vëllimi bruto total 578 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 192 / 70,0 / 74,2 cm
 • Konsumi i energjisë në 24 orë 0,493 kWh / 24h
 • Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 178
 • Zonat e temperaturës 3
 • Qarqet e rregullueshme të ftohjes 3
 • Frigoriferët përshtatës të temperaturës së verës

  Frigoriferët përshtatës të temperaturës së verës të serisë "Vinothek" janë veçanërisht të përshtatshëm për të mbajtur verë të llojeve të ndryshme, secila në temperaturën ideale të servirjes. Si rezultat i përdorimit të komponentëve specialë arrihet një ndarje në shtresa e temperaturës së brendshme. Në zonën e sipërme, për shembull, verërat e kuqe mund të qëndrojnë në +18°C. Me temperaturën +5 °C, zona e poshtme është veçanërisht e përshtatshme për mbajtjen e verës së shkumëzuar ose shampanjës. Zona e ndërmjet është ideale për verën e bardhë, e cila duhet të ruhet në temperaturën e pirjes.

WTes 5972 Vinidor Frigorifer vere

 • Vëllimi bruto total 593 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 192 / 70,0 / 74,2 cm
 • Konsumi i energjisë në 24 orë 0,498 kWh / 24h
 • Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 211
 • Zonat e temperaturës 2
 • Qarqet e rregullueshme të ftohjes 2
 • Frigoriferët përshtatës të temperaturës së verës

  Frigoriferët përshtatës të temperaturës së verës të serisë "Vinothek" janë veçanërisht të përshtatshëm për të mbajtur verë të llojeve të ndryshme, secila në temperaturën ideale të servirjes. Si rezultat i përdorimit të komponentëve specialë arrihet një ndarje në shtresa e temperaturës së brendshme. Në zonën e sipërme, për shembull, verërat e kuqe mund të qëndrojnë në +18°C. Me temperaturën +5 °C, zona e poshtme është veçanërisht e përshtatshme për mbajtjen e verës së shkumëzuar ose shampanjës. Zona e ndërmjet është ideale për verën e bardhë, e cila duhet të ruhet në temperaturën e pirjes.

WTpes 5972 Vinidor Frigorifer vere

 • Vëllimi bruto total 593 l
 • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 192 / 70,0 / 74,2 cm
 • Konsumi i energjisë në 24 orë 0,498 kWh / 24h
 • Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 155
 • Zonat e temperaturës 2
 • Qarqet e rregullueshme të ftohjes 2
 • Frigoriferët përshtatës të temperaturës së verës

  Frigoriferët përshtatës të temperaturës së verës të serisë "Vinothek" janë veçanërisht të përshtatshëm për të mbajtur verë të llojeve të ndryshme, secila në temperaturën ideale të servirjes. Si rezultat i përdorimit të komponentëve specialë arrihet një ndarje në shtresa e temperaturës së brendshme. Në zonën e sipërme, për shembull, verërat e kuqe mund të qëndrojnë në +18°C. Me temperaturën +5 °C, zona e poshtme është veçanërisht e përshtatshme për mbajtjen e verës së shkumëzuar ose shampanjës. Zona e ndërmjet është ideale për verën e bardhë, e cila duhet të ruhet në temperaturën e pirjes.

 • Rezultati i kërkimit për faqe

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.