Gati për servirje në çdo moment

Në frigoriferët përshtatës të temperaturës së verës "Vinothek" temperatura përshtatet midis +5°C dhe +7°C në zonën e poshtme, dhe midis +16° dhe +18°C në zonën e sipërme. Midis këtyre zonave krijohet një shtresë e tretë e temperaturës. Sistemi elektronik preciz i komandimit me tregues temperature dixhital mundëson një komandim të lehtë.

Frigoriferët përshtatës të temperaturës së verës "Vinothek"

Vëllimi bruto


Gjerësia e pajisjes


Lartësia e pajisjes


Materiali dera/kapaku


Ngjyra trupi

Rezultati 1-1 nga 1

WTb 4212 Vinothek Frigorifer vere

  • Vëllimi bruto total 427 l
  • Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 165 / 60,0 / 73,9 cm
  • Konsumi i energjisë në 24 orë 0,460 kWh / 24h
  • Numri maksimal shishet e verës Bordeaux 0,75 l 200
  • Zonat e temperaturës 6
  • Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1
  • Frigoriferët përshtatës të temperaturës së verës

    Frigoriferët përshtatës të temperaturës së verës të serisë "Vinothek" janë veçanërisht të përshtatshëm për të mbajtur verë të llojeve të ndryshme, secila në temperaturën ideale të servirjes. Si rezultat i përdorimit të komponentëve specialë arrihet një ndarje në shtresa e temperaturës së brendshme. Në zonën e sipërme, për shembull, verërat e kuqe mund të qëndrojnë në +18°C. Me temperaturën +5 °C, zona e poshtme është veçanërisht e përshtatshme për mbajtjen e verës së shkumëzuar ose shampanjës. Zona e ndërmjet është ideale për verën e bardhë, e cila duhet të ruhet në temperaturën e pirjes.

  • Rezultati i kërkimit për faqe

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.