Ruajtje e kujdesshme e verës

Një verë e mirë e thekson më shumë shijen e ushqimit cilësor. Frigoriferët me efiçencë energjie për ruajtjen dhe përshtatjen e temperaturës së verës nga Liebherr ofrojnë cilësinë më të lartë për gastronominë. Kompresorët specialë, dyert prej xhami izolues me mbrojtje ndaj rrezeve UV dhe filtri me karbon aktiv garantojnë kushtet perfekte të ruajtjes së verës nga faktorët që e dëmtojnë atë. Përveç kësaj, sistemi elektronik modern kujdeset për temperaturat ideale të ruajtjes dhe servirjes.

Frigoriferët për verën për gastronominë