FK 4142

Vëllimi bruto total 388 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 180 / 60,0 / 61,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,005 kWh / 24h

Karakteristikat

Dorezë shufër ergonomike

Dorezë shufër ergonomike

Sidomos me frigoriferët e pijeve, të cilët zakonisht i ekspozohen hapjeve të shpeshta të derës, thjesht hapja e pajisjeve është me rëndësi vendimtare. Doreza ergonomike siguron stabilitet edhe me hapje të shpeshta të derës. Është veçanërisht higjienike dhe e lehtë për t'u pastruar.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Ena plastike e brendshme

Ena plastike e brendshme

Ena e brendshme plastike e thellë është e përbërë nga një copë dhe për këtë arsye është veçanërisht e lehtë për t'u pastruar. Ena e brendshme është bërë nga plastika, një plastikë plotësisht e riciklueshme, e qëndrueshme dhe prandaj është e sigurt nga një pikëpamje mjedisore.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Agjentët ftohës R600a dhe R 290 janë ekologjikë, pasi ato kanë një efekt serrë shumë të ulët dhe nuk ka potencial për dëmtimin e shtresës së ozonit. Prandaj, këto agjentë ftohës kanë zëvendësuar pothuajse tërësisht ftohësit R134a dhe R404a të përdorur më parë. Të gjithë frigoriferët banak për ruajtje dhe Impuls Liebherr janë të dizajnuara me R600a ose R 290 dhe karakterizohen nga një efikasitet i jashtëzakonshëm energjie, i cili përmirëson bilancin e CO2 dhe promovon një zhvillim të qëndrueshëm.

Rrjet i rafteve të ndryshueshme

Rrjet i rafteve të ndryshueshme

Raftet janë të rregullueshme në lartësi dhe kështu lejojnë një konfigurim të brendshëm të ndryshueshëm. Kjo lejon që shishet e të gjitha madhësive të ruhen vertikalisht dhe horizontalisht. Me një kapacitet ngarkese midis 30 dhe 50 kg, raftet janë shumë të qëndrueshme dhe të përshtatshme për sasi të mëdha.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës me ftohje statike
GTIN 9005382159750
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,005 kWh / 24h
Fuqia e tingullit të zhurmës 40 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 366 l
Vëllimi bruto total 388 l
Agjenti ftohës R 600a
Sistemi i ftohjes Statik
Procesi i shkrirjes Automatik
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,5 A
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 180 / 60,0 / 61,0 cm
Pesha (me paketimin) 80,00 kg
Pesha (pa paketimin) 74,00 kg
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Përdorimi Çelës termostati me rrotullim
Diapazoni i temperaturave +2 °C deri në +10 °C
Treguesi i temperaturës
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali dera/kapaku Derë me xham izolues
Brava Ekzistuese
Dyert me vetëmbyllje
Mentesha e derës Djathtas e ndërrueshme
Materiali hapësira e brendshme Plastikë e bardhë
Numri i rafteve mbajtëse 6
nga të cilat me rregullim të lartësisë 5
Materiali raftet mbajtëse Skara të veshura me plastikë
Kapaciteti mbajtës rafti mbajtës 45 kg
Skara e bazamentit
Ndriçimi i brendshëm Ndriçim në tavan, me ndezje më vete
Dizajni i derës HardLine
Doreza Dorezë shufër ergonomike
Materiali këmbët me regjistrim Çelik i zinkuar

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.