FKDv 4213 Comfort

Vëllimi bruto 403 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201 / 60,0 / 68,7 cm

Dorezë shufër ergonomike

Dorezë shufër ergonomike

Sidomos me frigoriferët e pijeve, të cilët zakonisht i ekspozohen hapjeve të shpeshta të derës, thjesht hapja e pajisjeve është me rëndësi vendimtare. Doreza ergonomike siguron stabilitet edhe me hapje të shpeshta të derës. Është veçanërisht higjienike dhe e lehtë për t'u pastruar.

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Ena plastike e brendshme

Ena plastike e brendshme

Ena e brendshme plastike e thellë është e përbërë nga një copë dhe për këtë arsye është veçanërisht e lehtë për t'u pastruar. Ena e brendshme është bërë nga plastika, një plastikë plotësisht e riciklueshme, e qëndrueshme dhe prandaj është e sigurt nga një pikëpamje mjedisore.

Ftohje për mjedis miqësor

Agjentët ftohës R600a dhe R 290 janë ekologjikë, pasi ato kanë një efekt serrë shumë të ulët dhe nuk ka potencial për dëmtimin e shtresës së ozonit. Prandaj, këto agjentë ftohës kanë zëvendësuar pothuajse tërësisht ftohësit R134a dhe R404a të përdorur më parë. Të gjithë frigoriferët banak për ruajtje dhe Impuls Liebherr janë të dizajnuara me R600a ose R 290 dhe karakterizohen nga një efikasitet i jashtëzakonshëm energjie, i cili përmirëson bilancin e CO2 dhe promovon një zhvillim të qëndrueshëm.

Rrjet i rafteve të ndryshueshme

Rrjet i rafteve të ndryshueshme

Raftet janë të rregullueshme në lartësi dhe kështu lejojnë një konfigurim të brendshëm të ndryshueshëm. Kjo lejon që shishet e të gjitha madhësive të ruhen vertikalisht dhe horizontalisht. Me një kapacitet ngarkese midis 30 dhe 50 kg, raftet janë shumë të qëndrueshme dhe të përshtatshme për sasi të mëdha.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të vendoset gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit dhe të përshtatet sipas nevojave individuale.

Prezantim efektiv i produktit

Prezantim efektiv i produktit

Ndriçimi i brendshëm LED që kursen energji kujdeset për prezantimin optimal të produkteve të vendosura në frigorifer

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës për promocionet e shitjeve me ftohje me qarkullim ajri
GTIN 9005382232170
Klasa e efiçencës së energjisë C
Konsumi i energjisë çdo vit 546,77 kWh/a
Fuqia e tingullit të zhurmës 52 dB
Vëllimi bruto 403 l
Agjenti ftohës R 600a
Sistemi i ftohjes Dinamik
Procesi i shkrirjes Automatik
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,5 A
Klasa e temperaturës * K4
Temperatura maksimale e mjedisit 32 °C
Lagështia mesatare e ajrit të mjedisit 65 %
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 385 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 201 / 60,0 / 68,7 cm
Pesha (me paketimin) 85,00 kg
Pesha (pa paketimin) 79,00 kg
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Përdorimi Termostat me rrotullim
Diapazoni i temperaturave +2 °C deri në +12 °C
Treguesi i temperaturës I brendshëm analog
Sinjal paralajmërues në rast defekti
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi E zezë
Materiali dera/kapaku Derë me xham izolues
Brava Ekzistuese
Dyert me vetëmbyllje
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Materiali hapësira e brendshme Plastikë argjend
Numri i rafteve mbajtëse 6
nga të cilat me rregullim të lartësisë 5
Materiali raftet mbajtëse Dru kedri spanjoll
Kapaciteti mbajtës rafti mbajtës 45 kg
Skara e bazamentit
Ndriçimi i brendshëm Ndriçim LED gjatësor që ndizet paralelisht me ekranin
Dizajni i derës Switch
Doreza Dorezë shufër ergonomike
Materiali këmbët me regjistrim Inoks
Me klasën e temperaturës përshkruhet se brenda cilëve kufij të temperaturës normale gjendet paketa e matjes.

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.