FKv 503

Vëllimi bruto total 45 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 61,2 / 42,5 / 45,0 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,763 kWh / 24h

Karakteristikat

Pjesa e jashtme e trupit prej inoksi

Pjesa e jashtme e trupit prej inoksi

Pjesa e jashtme e trupit është realizuar me faqe anësore një pjesëshe pa hapësira bashkimi dhe për rrjedhojë është shumë e lehtë për t'u mirëmbajtur dhe pastruar. Inoksi është një çelik i pandryshkshëm i lidhur dhe veçanërisht i fortë; ideal për kërkesat në fushën profesionale.

Ftohja me qarkullim

Ftohja me qarkullim

Ventilatorët me efikasitet të lartë sigurojnë ftohje të shpejtë të mallrave të freskëta të ruajtura dhe një temperaturë uniforme ftohëse në të gjithë brendësinë.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Ena plastike e brendshme

Ena plastike e brendshme

Ena e brendshme plastike e thellë është e përbërë nga një copë dhe për këtë arsye është veçanërisht e lehtë për t'u pastruar. Ena e brendshme është bërë nga plastika, një plastikë plotësisht e riciklueshme, e qëndrueshme dhe prandaj është e sigurt nga një pikëpamje mjedisore.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Agjentët ftohës R600a dhe R 290 janë ekologjikë, pasi ato kanë një efekt serrë shumë të ulët dhe nuk ka potencial për dëmtimin e shtresës së ozonit. Prandaj, këto agjentë ftohës kanë zëvendësuar pothuajse tërësisht ftohësit R134a dhe R404a të përdorur më parë. Të gjithë frigoriferët banak për ruajtje dhe Impuls Liebherr janë të dizajnuara me R600a ose R 290 dhe karakterizohen nga një efikasitet i jashtëzakonshëm energjie, i cili përmirëson bilancin e CO2 dhe promovon një zhvillim të qëndrueshëm.

Rrjet i rafteve të ndryshueshme

Rrjet i rafteve të ndryshueshme

Raftet janë të rregullueshme në lartësi dhe kështu lejojnë një konfigurim të brendshëm të ndryshueshëm. Kjo lejon që shishet e të gjitha madhësive të ruhen vertikalisht dhe horizontalisht. Me një kapacitet ngarkese midis 30 dhe 50 kg, raftet janë shumë të qëndrueshme dhe të përshtatshme për sasi të mëdha.

Prezantim efektiv i produktit

Prezantim efektiv i produktit

Ndriçimi i brendshëm LED që kursen energji kujdeset për prezantimin optimal të produkteve të vendosura në frigorifer

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës për baret me ftohje me qarkullim ajri
GTIN 9005382145296
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,763 kWh / 24h
Fuqia e tingullit të zhurmës 39 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 42 l
Vëllimi bruto total 45 l
Agjenti ftohës R 600a
Sistemi i ftohjes Dinamik
Procesi i shkrirjes Automatik
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,0 A
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 61,2 / 42,5 / 45,0 cm
Pesha (me paketimin) 34,00 kg
Pesha (pa paketimin) 30,00 kg
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Përdorimi Çelës termostati me rrotullim
Diapazoni i temperaturave +2 °C deri në +12 °C
Treguesi i temperaturës
Sinjal paralajmërues në rast defekti
Materiali muret anësore Inoks
Ngjyra trupi Inoks
Materiali dera/kapaku Derë me xham izolues
Brava Ekzistuese
Dyert me vetëmbyllje
Mentesha e derës Djathtas fikse
Materiali hapësira e brendshme Plastikë antracit
Numri i rafteve mbajtëse 3
nga të cilat me rregullim të lartësisë 2
Materiali raftet mbajtëse Skara metalike, të veshur me pulverizim transparent
Kapaciteti mbajtës rafti mbajtës 30 kg
Skara e bazamentit
Ndriçimi i brendshëm Ndriçim LED në tavan, me ndezje më vete dhe errësim pa kufizim
Dizajni i derës HardLine
Doreza
Materiali këmbët me regjistrim Çelik i zinkuar

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.