FT 3300

Vëllimi bruto total 326 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 91,6 / 104,5 / 66,1 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,833 kWh / 24h

Karakteristikat

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Agjentët ftohës R600a dhe R 290 janë ekologjikë, pasi ato kanë një efekt serrë shumë të ulët dhe nuk ka potencial për dëmtimin e shtresës së ozonit. Prandaj, këto agjentë ftohës kanë zëvendësuar pothuajse tërësisht ftohësit R134a dhe R404a të përdorur më parë. Të gjithë frigoriferët banak për ruajtje dhe Impuls Liebherr janë të dizajnuara me R600a ose R 290 dhe karakterizohen nga një efikasitet i jashtëzakonshëm energjie, i cili përmirëson bilancin e CO2 dhe promovon një zhvillim të qëndrueshëm.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer banak ftohës
GTIN 9005382187012
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,833 kWh / 24h
Fuqia e tingullit të zhurmës 42 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 291 l
Vëllimi bruto total 326 l
Agjenti ftohës R 600a
Sistemi i ftohjes Statik
Procesi i shkrirjes Manual
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,0 A
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 91,6 / 104,5 / 66,1 cm
Pesha (me paketimin) 54,0 kg
Pesha (pa paketimin) 46,0 kg
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Diapazoni i temperaturave +2°C deri në +15°C
Treguesi i temperaturës I brendshëm analog
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi E bardhë
Ngjyra korniza e mbulimit E bardhë
Materiali dera/kapaku Alumin
Brava Mund të shtohet
Materiali hapësira e brendshme Alumin
Ndriçimi i brendshëm
Materiali këmbët me regjistrim

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.