FT 3302

Vëllimi bruto total 334 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 91,1 / 104,5 / 66,1 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,233 kWh / 24h

Karakteristikat

Kapaku prej xhami me rrëshqitje

Kapaku prej xhami me rrëshqitje

Mbulesa prej rrëshqitjes së qelqit siguron një pamje të qartë të produkteve të ruajtura dhe në këtë mënyrë siguron një prezantim efektiv dhe bindës të gjërave. Ato janë bërë prej xhami të sigurisë të përforcuar dhe prandaj janë veçanërisht rezistentë ndaj ndikimit të goditjeve.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Agjentët ftohës R600a dhe R 290 janë ekologjikë, pasi ato kanë një efekt serrë shumë të ulët dhe nuk ka potencial për dëmtimin e shtresës së ozonit. Prandaj, këto agjentë ftohës kanë zëvendësuar pothuajse tërësisht ftohësit R134a dhe R404a të përdorur më parë. Të gjithë frigoriferët banak për ruajtje dhe Impuls Liebherr janë të dizajnuara me R600a ose R 290 dhe karakterizohen nga një efikasitet i jashtëzakonshëm energjie, i cili përmirëson bilancin e CO2 dhe promovon një zhvillim të qëndrueshëm.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer banak ftohës
GTIN 9005382187036
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,233 kWh / 24h
Fuqia e tingullit të zhurmës 42 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 261 l
Vëllimi bruto total 334 l
Agjenti ftohës R 600a
Sistemi i ftohjes Statik
Procesi i shkrirjes Manual
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,0 A
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 91,1 / 104,5 / 66,1 cm
Pesha (me paketimin) 58,0 kg
Pesha (pa paketimin) 50,0 kg
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Diapazoni i temperaturave +2°C deri në +15°C
Treguesi i temperaturës I brendshëm analog
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi E bardhë
Ngjyra korniza e mbulimit E bardhë
Materiali dera/kapaku Kapak prej xhami me rrëshqitje
Brava Mund të shtohet
Materiali hapësira e brendshme Alumin
Ndriçimi i brendshëm
Materiali këmbët me regjistrim

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.