Aksesorë Liebherr për frigoriferët banak të akulloreve dhe frigoriferët e pijeve

Raft me rrëshqitje për kanaçet dhe shishet

Falë raftit praktik me rrëshqitje për shishet klienti mund t'i arrijë lehtë pijet në çdo kohë. Në modelin FKDv 43 rafti me rrëshqitje mbështetet mbi shina teleskop, gjë e cila lehtëson edhe mbushjen e frigoriferit.

Shina me skaner

Shina me skaner vendoset në pjesën e përparme të skarës. E parashikuar me etiketat e çmimeve dhe barkodet, ajo ofron informacion të rëndësishëm me një shikim.

Hekuri mbrojtës

Për siguri gjatë transportit kujdeset hekuri mbrojtës. Ai mbron serpentinën në pjesën e pasme dhe në pjesën e poshtme të pajisjes nga ndikimi i goditjeve.

Hekuri mbrojtës me mbrojtje të panelit

Ky hekur mbrojtës special mbron panelin me ndriçim nga pas. Veçanërisht praktik për transportimet e shpeshta: pas instalimit të pajisjes mbrojtësja mund të paloset lehtësisht nga prapa pajisjes. Kështu kurseni çmontimin e tij.

Frigoriferët e pijeve

Frigoriferët Liebherr marrin në konsideratë pothuajse çdo kërkesë. Mundësia e madhe e zgjedhjes në modele dhe aksesorë ju ndihmon të gjeni pajisjen e duhur për çdo qëllim përdorimi. Frigoriferët për pije Liebherr