Teknologjie ftohejeje e shkëlqyer dhe dizajn individual

Liebherr ju ofron mundësinë të dizajnoni vetë frigoriferin tuaj. Kështu ju rritni perceptimin e markës aty ku ka rëndësi për vendimin për blerje nga klientët tuaj - në pikën e shitjes.

Prania e markave të veçanta përforcohet përmes panelit me ndriçim LED dhe brandimit të cilësisë së lartë. Në këtë mënyrë, në frigoriferët e akulloreve ose në frigoriferët e pijeve sigurohet një element që nxit blerjen, me të cilin transmetohen mesazhet e markës specifike.

Portofoli i gjerë i aksesorëve Liebherr ju mundëson t'i përshtatni pajisjet sipas qëllimit të përdorimit. Kështu produktet tuaja ruhen në mënyrë lehtësisht të dukshme dhe janë lehtësisht të arritshëm.

Panoramë e avantazheve të brandimit:

  • Marka individuale prezantohet fuqishëm nëpërmjet frigoriferëve të branduar në mënyrë individuale.
  • ndriçuesit LED jetëgjatë dhe ekonomikë nxjerrin në pah produktet duke nxitur blerjet.
  • Aksesorët funksionalë mundësojnë përshtatjen e pajisjes sipas kërkesave specifike.