Dekor i sipërfaqes dhe LED për frigoriferët ftohës dhe ngrirës

Në Lienz (Austri), Liebherr prodhon frigoriferë ftohës dhe ngrirës për përdorim familjar dhe profesional.

Në Lienz (Austri), Liebherr prodhon frigoriferë ftohës dhe ngrirës për përdorim familjar dhe profesional.

Në Lienz (Austri), Liebherr prodhon frigoriferë ftohës dhe ngrirës për përdorim familjar dhe profesional.
Qoftë kornizë dere xhami, dorezë ose hapësirë e brendshme: në pajisjet profesionale, sipas dëshirës ne i përshtatim të gjitha pjesët me ngjyra që shkojnë me brandimin.

Dizajni cilësor dhe individual thekson produktet dhe markën tuaj. Kështu, sipas dëshirës, ne e realizojmë pajisjen sipas një dekori të dizajnuar sipas propozimeve tuaja dhe me një ndriçim me efekt vizual me LED.

Nga porositë e vogla e deri te porositë e mëdha, ne i projektojmë frigoriferët sipas dëshirave të klientit dhe me teknologjinë më moderne të printimit. Për momentin ne ofrojmë mundësitë e mëposhtme që të lini gjurmën tuaj personale në pajisjet tuaja.

Dekori i sipërfaqes dhe teknika e printimit

Objekti i dëshiruar përgatitet në varësi të numrit të porosisë dhe motivit si stampim ose printim dixhital mbi një fletë ngjitëse. Në fund, kjo ngjitëse vendoset manualisht mbi sipërfaqen e frigoriferit.

Ndryshe nga ngjitësja PVC, objekti stampohet direkt gjatë procesit të stampimit direkt mbi materialin mbajtës me shtresa, p.sh. te llamarina e derës ose faqet anësore. Teknologjia është e përshtatshme për motive të thjeshta dhe njëngjyrëshe.

Gjatë printimit të ngjitëses PVC kryhet dekorimi në sublimimin termik nga furnizuesit tanë. Ai krijon një letër sublimimi në printerin dixhital. Në fund, e transferon atë në një llamarinë speciale çeliku me veshje të veçantë me disa shtresa. Nëpërmjet nxehtësisë së ngjyrave dhe një shtrese fiksimi shtesë, presioni vepron me mjaft efikasitet. Gjithashtu, ky proces e bën dizajnin të rezistueshëm ndaj gërvishtjeve.

Dizajni me derë xhami dhe printim të panelit

Ngjitësja me motivin e dizajnuar vetë ngjitet direkt mbi derën prej xhami. Në variantin "jo të përhershëm", ngjitëset mund të hiqen në çdo kohë pa lënë asnjë gjurmë të dukshme mbi xham.

Motivi i preferuar skalitet në faqen e brendshme të fletës së xhamit. Ndriçuesit LED me efiçencë energjie të integruar te dera ndriçojnë brandimin me efekt vizual tërheqës dhe krijohet një perceptim i përgjithshëm i harmonizuar. Nëpërmjet fletëve lentikulare në këtë teknikë mund të arrihen edhe efekte 3D. Procesi është i përshtatshëm për pajisjet e serisë "FKv 50" dhe "FKv 30".

Në panelet me ndriçim nga pas mund të futen në lojë akoma më mirë edhe fletët ngjitëse me brandim individual.

Prodhimi në Lienz

"Liebherr" prodhon çdo vit rreth 2,2 milionë frigoriferë dhe është një lider në tregun evropian. Thuajse çereku i numrit të këtyre pajisjeve vjen nga fabrika në Lienz (Austri). Fabrika Lienz