GTE 5800

Vëllimi bruto total 573 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 91,6 / 167,5 / 66,1 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 2,548 kWh / 24h

Karakteristikat

ABS-Kornizat me një pjesë

ABS-Kornizat me një pjesë

Korniza me një ABS-Kornizë karakterizohet nga stabiliteti dimensional, ndërtimi i fuqishëm dhe dizajni modern. ABS-Plastika ka një rezistencë të mirë të ndikimit dhe është gjithashtu e pandjeshme ndaj papastërtisë.

Xhami lëvizës i sigurisë

Xhami lëvizës i sigurisë

Xhami i ashpërsuar i sigurisë përbëhet nga një disk i vetëm i trajtuar dhe i ngurtësuar posaçërisht i nxehtë, i cili ka një rezistencë më të madhe të goditjes dhe ndikimit dhe gjithashtu dëshmon të jetë i pandjeshëm ndaj ndryshimeve të mëdha të temperaturës.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Rrotullat e qëndrueshme të dyfishta

Rrotullat e qëndrueshme të dyfishta

Me ndihmën e rrotave, frigoriferët banak mund të lëvizin lehtësisht pa përpjekje. Sidomos kur frigoriferët banak e ndryshojnë shpesh vendin e tyre, rrotat e qëndrueshme bëjnë një lehtësim të konsiderueshëm .

Shtesat e teflonit në profilet e guarnicionit.

Shtesat e teflonit në profilet e guarnicionit.

Me ndihmën e elementeve të teflonit në profilet e guarnicionit, kapakët e frigoriferit banak mund të hapen dhe mbyllen me lehtësi. Koeficienti shumë i ulët i fërkimit të teflonit bën që kapakët e frigoriferit banak të rrëshqasin lehtësisht mbi njëra-tjetrën dhe prandaj është shumë e lehtë për t'u përdorur.

Ftohje për mjedis miqësor

Ftohje për mjedis miqësor

Agjentët ftohës R600a dhe R 290 janë ekologjikë, pasi ato kanë një efekt serrë shumë të ulët dhe nuk ka potencial për dëmtimin e shtresës së ozonit. Prandaj, këto agjentë ftohës kanë zëvendësuar pothuajse tërësisht ftohësit R134a dhe R404a të përdorur më parë. Të gjithë frigoriferët banak për ruajtje dhe Impuls Liebherr janë të dizajnuara me R600a ose R 290 dhe karakterizohen nga një efikasitet i jashtëzakonshëm energjie, i cili përmirëson bilancin e CO2 dhe promovon një zhvillim të qëndrueshëm.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës banak për akullore
GTIN 9005382225455
Konsumi i energjisë në 24 orë 2,548 kWh / 24h
Fuqia e tingullit të zhurmës 52 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 513 l
Vëllimi bruto total 573 l
Agjenti ftohës R 290
Sistemi i ftohjes Statik
Procesi i shkrirjes Manual
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,5 A
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 91,6 / 167,5 / 66,1 cm
Pesha (me paketimin) 81,00 kg
Pesha (pa paketimin) 70,00 kg
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Diapazoni i temperaturave -10 °C deri në -24 °C
Treguesi i temperaturës I brendshëm analog
Numri i koshave 0
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi E bardhë
Brava Mund të shtohet
Materiali hapësira e brendshme Çelik
Lloji i rrotave Rrota drejtuese
Kullimi i ujit të shkrirjes
Materiali këmbët me regjistrim

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.