Sukses më i madh në shitje me performancë perfekte në ftohje

Frigoriferët banak me ekspozim Liebherr ofrojnë kushtet më të mira për të prezantuar produktet në mënyrë tërheqëse dhe që nxit blerjen. kapakët prej xhami me rrëshqitje mundësojnë një pamje të mirë brenda frigoriferit, në koshat e fortë produktet mbahen në formë atraktive – për akses dhe shitje të shpejtë. Kështu që frigoriferët banak janë të fortë dhe jashtëzakonisht kursimtarë në energji.

Frigoriferët banak me ekspozim

Sistemi i ftohjes


Vëllimi bruto


Gjerësia e pajisjes


Lartësia e pajisjes

Rezultati 11-15 nga 15

  • 1
  • 2

GTE 4902

Vëllimi bruto total 501 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 91,1 / 146,5 / 66,1 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 2,499 kWh / 24h

GTE 4952

Vëllimi bruto total 501 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 91,1 / 146,5 / 66,1 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 2,499 kWh / 24h

GTE 5800

Vëllimi bruto total 573 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 91,6 / 167,5 / 66,1 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 2,548 kWh / 24h

GTE 5802

Vëllimi bruto total 585 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 91,1 / 167,5 / 66,1 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 3,047 kWh / 24h

GTE 5852

Vëllimi bruto total 585 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 91,1 / 167,5 / 66,1 cm
Konsumi i energjisë në 24 orë 3,047 kWh / 24h
  • Rezultati i kërkimit për faqe
  • 1
  • 2

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.