GTL 6106

Vëllimi bruto total 598 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 90,5 / 165,4 / 76,9 cm

Karakteristikat

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Mbyllje me cilësi të lartë

Mbyllje me cilësi të lartë

Fleksibiliteti i vulës së derës siguron një mbyllje uniforme të pajisjes. Kështu, ftohja nuk zbutet, gjë që kontribuon në efiçencën e mirë të energjisë të pajisjeve. Guarnicioni i prodhuar nga materiale jashtëzakonisht rezistente është i qëndrueshëm, pasi është i pandjeshëm ndaj luhatjeve të temperaturës. Për shkak të mundësisë së mirë të pastrimit, ai është gjithashtu shumë higjienik.

Ftohje për mjedis miqësor

Agjentët ftohës R600a dhe R 290 janë ekologjikë, pasi ato kanë një efekt serrë shumë të ulët dhe nuk ka potencial për dëmtimin e shtresës së ozonit. Prandaj, këto agjentë ftohës kanë zëvendësuar pothuajse tërësisht ftohësit R134a dhe R404a të përdorur më parë. Të gjithë frigoriferët banak për ruajtje dhe Impuls Liebherr janë të dizajnuara me R600a ose R 290 dhe karakterizohen nga një efikasitet i jashtëzakonshëm energjie, i cili përmirëson bilancin e CO2 dhe promovon një zhvillim të qëndrueshëm.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës banak
GTIN 9005382244692
Klasa e efiçencës së energjisë F
Konsumi i energjisë çdo vit 408,39 kWh/a
Fuqia e tingullit të zhurmës 44 dB
Klasa e temperaturës *
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 571 l
Vëllimi bruto total 598 l
Agjenti ftohës R 600a
Sistemi i ftohjes Statik
Procesi i shkrirjes Manual
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,0 A
Niveli i zhurmës 41 dB
Klasa e klimës
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 90,5 / 165,4 / 76,9 cm
Izolimi 60 - 60 mm
Pesha (me paketimin) 83,00 kg
Pesha (pa paketimin) 68,00 kg
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Diapazoni i temperaturave -14 °C deri në -26 °C
Treguesi i temperaturës I jashtëm analog
Koha e ruajtjes në rast defekti 39,00 h
Materiali muret anësore Çelik
Ngjyra trupi E bardhë
Brava Ekzistuese
Materiali hapësira e brendshme Alumin
Lloji i rrotave
Kullimi i ujit të shkrirjes
Doreza Profil alumini
Materiali këmbët me regjistrim Inoks
Me klasën e temperaturës përshkruhet se brenda cilëve kufij të temperaturës normale gjendet paketa e matjes.

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.