LGT 4725 MediLine

Vëllimi bruto total 441 l
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 90,5 / 165,4 / 78,7 cm
SmartMonitoring E plotësueshme, duhet blerë shtesë aplikacioni i lidhjes në rrjet
Zona për temperaturën e rregullueshme -10 °C deri në -45 °C

Karakteristikat

Funksioni Alarm-Testues

Funksioni Alarm-Testues

Me këtë test, mund të kontrollohet funksionaliteti i pajisjes së brendshme dhe çdo pajisje alarmi të lidhur me jashtë. Ftohja e pajisjes nuk do të ndërpritet gjatë këtij testimi.

Sistemi efikas i ftohjes

Sistemi efikas i ftohjes

Falë dekadave të përvojës në ftohje të kombinuara me hulumtime të vazhdueshme, Liebherr siguron cilësi të shkëlqyeshme të sistemit të ftohjes. Përdorimi i kompresorëve të cilësisë së lartë, kondensatorit, avulluesit dhe komponentëve të tjerë të ftohjes siguron një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë dhe një reduktim të kostove operative të pajisjeve Liebherr.

Mbyllje me cilësi të lartë

Mbyllje me cilësi të lartë

Fleksibiliteti i vulës së derës siguron një mbyllje uniforme të pajisjes. Kështu, ftohja nuk zbutet, gjë që kontribuon në efiçencën e mirë të energjisë të pajisjeve. Guarnicioni i prodhuar nga materiale jashtëzakonisht rezistente është i qëndrueshëm, pasi është i pandjeshëm ndaj luhatjeve të temperaturës. Për shkak të mundësisë së mirë të pastrimit, ai është gjithashtu shumë higjienik.

Ndëfaqja seriale magjistrale

Ndëfaqja seriale magjistrale

Duke përdorur ndërfaqen e serisë, pajisjet mund të lidhen me një sistem monitorimi të jashtëm. Në rast se një sistem monitorimi për t'u lidhur me anë të ndërfaqes nuk është tashmë i disponueshëm, një komplet plotësues i konvertimit të ndërfaqes disponohet si aksesor opsionale, i cili mund të përdoret për t'u lidhur me një kompjuter ose laptop. Me ndihmën e ndërfaqes magjistrale mund të lidhen deri në 20 pajisje në seri dhe në rrjet me njëri-tjetrin. Temperatura dhe alarmi mund të dokumentohen dhe arkivohen nëpërmjet programit të monitorimit të temperaturës Liebherr.

Temperatura konstante dhe të qëndrueshme: EN 60068-3

Temperatura konstante dhe të qëndrueshme: EN 60068-3

Të gjitha frigoriferët ftohës dhe ngrirës për laboratorë janë testuar në objektet moderne të zhvillimit të Liebherr sipas metodës së provës EN 60068-3 për matjen e stabilitetit të temperaturës. Temperatura matet në nëntë pika të ndryshme brenda pajisjes.

Ftohje për mjedis miqësor

Agjentët ftohës R600a dhe R 290 janë ekologjikë, pasi ato kanë një efekt serrë shumë të ulët dhe nuk ka potencial për dëmtimin e shtresës së ozonit. Prandaj, këto agjentë ftohës kanë zëvendësuar pothuajse tërësisht ftohësit R134a dhe R404a të përdorur më parë. Të gjithë frigoriferët banak për ruajtje dhe Impuls Liebherr janë të dizajnuara me R600a ose R 290 dhe karakterizohen nga një efikasitet i jashtëzakonshëm energjie, i cili përmirëson bilancin e CO2 dhe promovon një zhvillim të qëndrueshëm.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës banak për laborator me sistem elektronik "Comfort"
GTIN 9005382230916
Konsumi i energjisë çdo vit 1.589,00 kWh/a
Fuqia e tingullit të zhurmës 55 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 418 l
Ndarja e ngrirjes 418 l
Vëllimi bruto total 441 l
Agjenti ftohës R 290
Sistemi i ftohjes ndarja e ngrirjes Statik
Procesi i shkrirjes manuell
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 3,5 A
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 90,5 / 165,4 / 78,7 cm
Izolimi 100 - 100 mm
Pesha (me paketimin) 91,00 kg
Pesha (pa paketimin) 76,00 kg
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Zona për temperaturën e rregullueshme -10 °C deri në -45 °C
Treguesi i temperaturës I jashtëm dixhital
Kontakti pa potencial
Alarmi i shkëputjes së rrjetit Në rikthimin e rrjetit
Luhatja maksimale 1,8 °C
Gradienti maksimal 3,5 °C
SmartMonitoring E plotësueshme, duhet blerë shtesë aplikacioni i lidhjes në rrjet
Materiali muret anësore Stahl
Ngjyra trupi Weiß
Ngjyra korniza e mbulimit E bardhë
Materiali dera/kapaku Çelik
Brava Ekzistuese
Materiali hapësira e brendshme Alumin i lyer me të bardhë
Lloji i rrotave
Kullimi i ujit të shkrirjes
Doreza Profil alumini

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.