MONOLITH - Ftohja dhe ngrirja në dimensione të reja

"Monolith" simbolizon një gjeneratë të re të frigoriferëve ftohës dhe ngrirës në kategorinë e pajisjeve inkaso. Ai bazohet në mbi 60 vite përvojë në inovacion dhe artin inxhinierik gjerman, si dhe vendos standarde të reja për sa i përket ruajtjes së ushqimeve të freskëta.

We need your consent This YouTube video is provided by Google. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

PRODUCT RANGE

EKB 9271

Refrigerator capacity. 325 l
BioFreshPlus comp. 142 l
Number of BioFresh/BioFresh-Plus drawers 2/1
Internal Water Dispenser No
Product dimensions (H/W/D) 212.6/60.2/61 cm
Cut out dimensions (H/W/D) 213.4/61/61 cm
Noise level 40 dB
liebherr_mrb2400_refrigerator

EKB 9471

Refrigerator capacity. 426 l
BioFreshPlus comp. 185 l
Number of BioFresh/BioFresh-Plus drawers 2/1
Internal Water Dispenser InfinitySpring
Product dimensions (H/W/D) 212.6/75.4/61 cm
Cut out dimensions (H/W/D) 213.4/76.2/61 cm
Noise level 40 dB
liebherr_mrb3000_refrigerator

EKB 9671

Refrigerator capacity 532 l
BioFreshPlus comp. 212 l
Number of BioFresh/BioFresh-Plus drawers 2/1
Internal Water Dispenser Yes
Product dimensions (H/W/D) 212.6/90.6/61 cm
Cut out dimensions (H/W/D) 213.4/91.4/61 cm
Noise level 39 dB
EKB9671_20_137_sol

EGN 9171

Freezer capacity. 222 l
IceMaker fixed water connection
Ice cube output show 24 h 1.6 kg / 24 h
Number of FrostSafe drawers 3
Product dimensions (H/W/D) 212.6/45/61 cm
Cut out dimensions (H/W/D) 213.4/45.7/61 cm
Noise level 40 dB
liebherr_mf1851_freezer

EGN 9471

Refrigerator capacity 428 l
BioFreshPlus comp. -
Number of BioFresh/BioFresh-Plus drawers -/-
Internal Water Dispenser No
Product dimensions (H/W/D) 212.6/75.4/61 cm
Cut out dimensions (H/W/D) 213.4/76.2/61 cm
Noise level: 39 dB
egn9471_20_237_sol

EGN 9671

Refrigerator capacity 534 l
BioFreshPlus comp. -
Number of BioFresh/BioFresh-Plus drawers -/-
Internal Water Dispenser No
Product dimensions (H/W/D): 212.6/90.6/61 cm
Cut out dimensions (H/W/D) 213.4/91.4/61 cm
Geräuschschallleistung: 39
EGN9671_20_237_sol

EGN 9271

Freezer capacity. 325 l
IceMaker fixed water connection
Ice cube output show 24 h 1.6 kg / 24 h
Number of FrostSafe drawers 3
Product dimensions (H/W/D) 212.6/60.2/61 cm
Cut out dimensions (H/W/D) 213.4/61/61 cm
Noise level 40 dB
liebherr_mf2451_freezer

EGN 9471

Refrigerator capacity 428 l
BioFreshPlus comp. -
Number of BioFresh/BioFresh-Plus drawers -/-
Internal Water Dispenser No
Product dimensions (H/W/D) 212.6/75.4/61 cm
Cut out dimensions (H/W/D) 213.4/76.2/61 cm
Noise level: 39 dB
egn9471_20_237_sol

EGN 9671

Refrigerator capacity 534 l
BioFreshPlus comp. -
Number of BioFresh/BioFresh-Plus drawers /
Internal Water Dispenser No
Product dimensions (H/W/D) 212.6/90.6/61 cm
Cut out dimensions (H/W/D) 213.4/91.4/61 cm
Noise level: 39 dB
EGN9671_20_237_sol

Mundësi pa fund

Koncepti i veçantë i dimensioneve të "Monolith" lejon kombinimin individual të frigoriferëve të veçantë ftohës dhe ngrirës duke filluar nga një gjerësi një metër e deri te super gjerësia 1,83 m. Kështu, Monolith" mund të përshtatet në mënyrë perfekte sipas nevojave individuale të hapësirës. Në sajë të pozicionimit të mundshëm të frigoriferit ngrirës në të djathtë mund të arrihen deri në 12 mundësi të tjera kombinimi. Të instaluar në mënyrë të padukshme prapa kanateve përkatës të kuzhinës ose të plotësuar me kanate shkëlqyes mat prej inoksi dhe doreza të veçanta si pjesë e theksimit të dizajnit: mundësitë e zgjedhjes janë të panumërta.

106,7 cm

EGN 9171
Frigorifer ngrirës

EKB 9271
Frigorifer ftohës

121,9 cm

EGN 9171
Frigorifer ngrirës

EKB 9471
Frigorifer ftohës

122,0 cm

EGN 9271
Frigorifer ngrirës

EKB 9271
Frigorifer ftohës

137,1 cm

EGN 9171
Frigorifer ngrirës

EKB 9671
Frigorifer ftohës

137,2 cm

EGN 9271
Frigorifer ngrirës

EKB 9471
Frigorifer ftohës

137,2 cm

EGN 9471
Frigorifer ngrirës

EKB 9271
Frigorifer ftohës

152,4 cm

EGN 9271
Frigorifer ngrirës

EKB 9671
Frigorifer ftohës

152,4 cm

EGN 9471
Frigorifer ngrirës

EKB 9471
Frigorifer ftohës

152,4 cm

EGN 9671
Frigorifer ngrirës

EKB 9271
Frigorifer ftohës

167,6 cm

EGN 9471
Frigorifer ngrirës

EKB 9671
Frigorifer ftohës

167,6 cm

EGN 9671
Frigorifer ngrirës

EKB 9471
Frigorifer ftohës

182,8 cm

EGN 9671
Frigorifer ngrirës

EKB 9671
Frigorifer ftohës

Aksesorët

Dorezë e sheshtë prej alumini të poliruar

Dorezë e rrumbullakët prej inoksi

Dorezë me kënd prej alumini të poliruar

Kanat ballor inoksi 45,7 cm

Kanat ballor inoksi 61,0 cm

Kanat ballor inoksi 76,2 cm