B 2830 Comfort BioFresh Frigorifer i gjithi BioFresh

Ndarja 0° BioFresh
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 125 / 60 / 66,5 cm
Klasa e efiçencës së energjisë A

Karakteristikat

BluPerformance

BluPerformance

Më shumë vëllim në brendësi për ushqime, ekonomik dhe efikas në energji në punë, i qetë dhe komod në trajtimin dhe me dizajn të shkëlqyeshëm: Në fushën e ftohjes dhe ngrirjes, pajisjet BluPerformance të Liebherr vendosin thekse dhe standarde të reja.

BioFresh

BioFresh

"BioFresh" garanton klimën e përkryer për freski super të gjatë. Në një temperaturë paksa mbi 0°C dhe lagështinë ideale , frutat dhe perimet, mishi dhe peshku ruajnë vitaminat e tyre të shëndetshme. më shumë

GlassLine

GlassLine

Raftet mbajtëse GlassLine prej xhami sigurie janë të rregullueshme në lartësi për ruajtje individuale. Ato janë të pathyeshme, rezistente ndaj gërvishtjeve dhe të lehta për t'u pastruar. Me raftin e ndashëm dhe futje poshtë njëri tjetrit krijohet shpejt dhe lehtë vend për enët e larta.

Doreza me mekanizmin e integruar për hapjen

Doreza me mekanizmin e integruar për hapjen

Dorezat e realizuara të forta me mekanizëm të integruar të hapjes me pamje fisnike dhe me cilësi të lartë mundësojnë një hapje komode dhe të lehtë të derës.

LED

LED

Nuk kanë nevojë për mirëmbajtje, kursejnë vend dhe me efiçencë energjie: ndriçuesit jetëgjatë LED sigurojnë një ndriçim perfekt të brendshëm. Për shkak të rrezatimit të ulët të ngrohjes, ushqimi ruhet i freskët dhe gjithmonë i përsosur.

PowerCooling

PowerCooling

Sistemi i fuqishëm "PowerCooling" siguron një ftohje të shpejtë të produkteve të vendosura të freskëta në frigorifer dhe një temperaturë uniforme në të gjithë hapësirën e brendshme. Filtri me karbon aktiv FreshAir i integruar në ventilator pastron ajrin që qarkullon dhe mbledh aromat e pakëndshme. Funksioni i kujtesës në sistemin e komandimit tregon kur duhet të zëvendësohet filtri.

Sistemi elektronik me prekje

Sistemi elektronik me prekje

Të gjitha kasetat BioFresh me prekjen e lehtë të sistemit elektronik preciz me prekje mund të vendosen sipas dëshirës në opsionin "Dry" për klimë të thatë për ruajtjen e mishit, peshkut dhe produkteve të qumështit ose në opsionin "Hydro" për klimë të lagësht për të ruajtur frutat dhe perimet e vendosura.

Guarnicioni i derës

Guarnicioni i derës

Guarnicioni i ndërrueshëm i derës mbështet ruajtjen e sigurt të ushqimit. Optikisht i përshtatshëm me ngjyrën përkatëse të derës ose trupit, ai mund të lidhet lehtë, të pastrohet ose zëvendësohet, duke mundësuar kështu higjienën e përsosur.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer i gjithi BioFresh
GTIN 4016803081715
Vëllimi i përgjithshëm 161 l
nga të cilat BioFresh 161,6 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50/60 Hz
Vlera e lidhjes 1,2 A 248 W
Klasa e efiçencës së energjisë A
Konsumi i energjisë çdo vit 65,34 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Niveli i zhurmës 38 dB
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 125 / 60 / 66,5 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 1.327,0 / 615,0 / 751,0 mm
Pesha (pa paketimin) 60,20 kg
Pesha (me paketimin) 63,60 kg
Komandimi Ekran TFT 2,4" me ngjyra dhe prekje me tregues temperature dixhital
Pozitë Prapa derës
Përdorimi Me prekje
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1
Zonat e temperaturës 1
Treguesi i temperaturës BioFresh-Safe
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Alarmi i derës Optik dhe akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
SuperFrost
HolidayMode
Procesi i shkrirjes Automatik
Ftohja me qarkullim
Ndriçimi Ndriçim LED
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 0
nga të cilat me rregullim të lartësisë 0
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes
VarioSafe
Rafti mbajtës i shisheve
Kuti për vezët
Ndarja 0° * BioFresh
Numri i BioFresh-Safes 5
me tërheqje mbi rrota 0
me tërheqje mbi shina teleskop
DrySafe 0
nga të cilat të përdorshme Dry- ose HydroSafe 0
Me SoftTelescopic
Me ndriçim
Dizajni i derës HardLine
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali dera Çelik
Materiali muret anësore Çelik
Doreza Dorezë me mekanizëm të integruar për hapjen
Modeli nën banak
Pllakë tavolinë e çmontueshme
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Këndi i hapjes së derës 115°
Rrotat e transportit prapa
BioFresh: përputhet me ndarjen e ftohjes sipas DIN EN ISO 15502 (Botimi në gjermanisht)

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.