CMes 502 Frigorifer kompakt

Klasa e efiçencës së energjisë A+
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 61,2 / 42,5 / 45,0 cm
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 42 l
Vernetzbar (SmartDevice-fähig)

Karakteristikat

SmartSteel

SmartSteel

SmartSteel ul ndjeshëm dukshmërinë e gjurmëve të gishtave dhe është veçanërisht i lehtë për t'u pastruar.

Montimi në mur

Montimi në mur

Si element vizual atraktiv dhe për akses komod në servirje, pajisjet kompakte (WKes 653, ZKes 453, CMes 502) mund të montohen në mur pa asnjë problem.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve CoolMini
GTIN 9005382149690
Klasa e efiçencës së energjisë A+
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,293 kWh / 24h
Konsumi i energjisë çdo vit 107 kWh/a
Klasa e klimës SN-ST
Fuqia e tingullit të zhurmës 35 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 42 l
Ndarja e ftohjes 42 l
Vëllimi bruto total 45 l
Ndarja e ftohjes 45 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 0,5 A
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 61,2 / 42,5 / 45,0 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 687,0 / 440,0 / 478,0 mm
Pesha (pa paketimin) 27,00 kg
Pesha (me paketimin) 31,00 kg
Diapazoni i temperaturave ndarja e ftohjes +2 °C deri në +10 °C
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Pozitë Jashtë
Përdorimi Çelës termostati me rrotullim
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1
Zonat e temperaturës 1
Treguesi i temperaturës
Sinjal paralajmërues në rast defekti
Alarmi i derës
SuperFrost
Vernetzbar (SmartDevice-fähig)
Procesi i shkrirjes Automatik
Ndriçimi Ndriçim LED
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 3
nga të cilat me rregullim të lartësisë 2
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Skara të zinkuara
Dizajni i derës HardLine
Ngjyra trupi Inoks
Materiali dera Derë me xham izolues me kornizë inoksi me SmartSteel
Materiali muret anësore Inoks me SmartSteel
Pajisje tavolinë nën banak
Pllakë tavolinë e çmontueshme
Mentesha e derës Djathtas fikse

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.