Brezi i pajisjeve

Lartësia e pajisjes


Gjerësia e pajisjes


Vëllimi i shfrytëzueshëm (l)


Klasa e efiçencës së energjisë


Materiali dera


Ngjyra trupi

Karakteristikat

Ndarja 0°Rezultati 41-42 nga 42

Tsl 1414 Comfort Frigorifer i ulët

Klasa e efiçencës së energjisë A+
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 85,0 / 50,1 / 62,0 cm
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 122 l
I lidhshëm në rrjet (mbështet SmartDevice)

TX 1021 Comfort Frigorifer i ulët

Klasa e efiçencës së energjisë A+
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 63 / 55,4 / 62,4 cm
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 86 l
I lidhshëm në rrjet (mbështet SmartDevice)
  • Rezultati i kërkimit për faqe

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.