CFf 2080 Pure Frigorifer ngrirës banak

Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 82,5 / 125,5 / 72,2 cm
Klasa e efiçencës së energjisë F
Vernetzbar (SmartDevice-fähig)

FrostProtect

FrostProtect

Për të siguruar funksionimin optimal të frigoriferëve ngrirës edhe në temperatura të ulëta të ambientit, pajisjet janë projektuar nga "FrostProtect" për të qenë të përshtatshme deri në një temperaturë të -15°C. Nëse temperatura e ambientit bie nën +10°C, ato vazhdojnë të funksionojnë me efikasitet. Kështu, pajisjet mund të instalohen edhe në dhoma pa ngrohje, siç është garazhi.

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës banak
GTIN 9550000031005
Vëllimi i përgjithshëm 353 l
Vëllimi, ndarjet e ngrirjes 353 l
Nga të cilat, ndarja me 4 yje 353,0 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,5 A
Klasa e efiçencës së energjisë F
Konsumi i energjisë çdo vit 274 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Niveli i zhurmës 32 dB
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 82,5 / 125,5 / 72,2 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 849,0 / 1.263,0 / 720,0 mm
Pesha (pa paketimin) 56,90 kg
Pesha (me paketimin) 62,00 kg
Diapazoni i temperaturave ndarja e ngrirjes -14 °C deri në -28 °C
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Përdorimi Butona
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1
Treguesi i temperaturës Ndarja e ngrirjes
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
FrostControl
Alarmi i derës Optik dhe akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
Sistemi i mbylljes
Vernetzbar (SmartDevice-fähig)
Koha e ruajtjes në rast defekti sipas GS * 40,00 h
Kapaciteti i ngrirjes 24 h pas GS * 15,00 kg / 24h
Identifikimi i yjeve 4
Teknologjia e ftohjes SmartFrost
StopFrost
Procesi i shkrirjes Manual
Pllakat për ftohje 0
Koshat me varje 2
Numri maksimal i koshave (shih figurën) 5
Kullimi i ujit të shkrirjes
Dizajni i derës
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali dera/kapaku Çelik
Materiali muret anësore Çelik
Doreza Griffmulde
Vlera sipas standardit global (GS)
Pllaka për ngrirje

Pllaka për ngrirje

Nr. i artikullit 741205302

Me ndihmën e pllakës për ngrirje mund të garantohet cilësia e ftohjes në rast të shkëputjes së mundshme të energjisë. Si rezultat, ajo siguron një rezervë shtesë të ftohjes dhe kështu siguron ushqimet e vendosura në ngrirje.

Pllaka për ngrirje

Pllaka për ngrirje

Nr. i artikullit 988125900

Me ndihmën e pllakës për ngrirje mund të garantohet cilësia e ftohjes në rast të shkëputjes së mundshme të energjisë. Si rezultat, ajo siguron një rezervë shtesë të ftohjes dhe kështu siguron ushqimet e vendosura në ngrirje.

Tabakaja e ngrirjes

Tabakaja e ngrirjes

Nr. i artikullit 743138900

Në tabakanë praktike të ngrirjes, frutat, manaferrat dhe erëzat mund të ngrihen individualisht. Kjo parandalon ngjitjen e tyre, ruajtjen e formës dhe lehtëson ndarjen në porcione dhe paketimin e mëvonshëm hermetik.

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.