GT 6122 Comfort Frigorifer banak me StopFrost

Klasa e efiçencës së energjisë A+
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 91,5 / 165,3 / 80,9 cm
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 572 l

Karakteristikat

FrostProtect

FrostProtect

Për të siguruar funksionimin optimal të frigoriferëve ngrirës edhe në temperatura të ulëta të ambientit, pajisjet janë projektuar nga "FrostProtect" për të qenë të përshtatshme deri në një temperaturë të -15°C. Nëse temperatura e ambientit bie nën +10°C, ato vazhdojnë të funksionojnë me efikasitet. Kështu, pajisjet mund të instalohen edhe në dhoma pa ngrohje, siç është garazhi.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës banak
GTIN 9005382200872
Klasa e efiçencës së energjisë A+
Konsumi i energjisë në 24 orë 1,062 kWh / 24h
Konsumi i energjisë çdo vit 388 kWh/a
Klasa e klimës SN-ST
Përshtatshmëria e temperaturës së ulët -15°C
Fuqia e tingullit të zhurmës 40 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 572 l
Vëllimi bruto total 605 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,0 A
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 91,5 / 165,3 / 80,9 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 1.025,0 / 1.727,0 / 851,0 mm
Pesha (pa paketimin) 68,0 kg
Pesha (me paketimin) 81,0 kg
Komandimi Sistem komandimi elektronik
Treguesi i temperaturës
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik
FrostControl
Alarmi i derës
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
SuperFrost I komanduar nga koha
Sistemi i mbylljes
I lidhshëm në rrjet (mbështet SmartDevice)
Identifikimi i yjeve 4
StopFrost-System
Procesi i shkrirjes Manual
Koha e ruajtjes në rast defekti 59 h
Kapaciteti i ngrirjes në 24 orë 33 kg
Pllakat për ftohje 0
Koshat me varje 3
Numri maksimal i koshave (shih figurën) 16
Kullimi i ujit të shkrirjes
Dizajni i derës SwingDesign
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali dera/kapaku Çelik
Materiali muret anësore Çelik
Doreza Dorezë frigoriferi banak ergonomike

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.