GN 5235 Comfort NoFrost Frigorifer ngrirës me qëndrim të pavarur me NoFrost

NoFrost
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 195 / 70 / 75 cm
Kuti 8
Klasa e efiçencës së energjisë D

BluPerformance

BluPerformance

Më shumë vëllim në brendësi për ushqime, ekonomik dhe efikas në energji në punë, i qetë dhe komod në trajtimin dhe me dizajn të shkëlqyeshëm: Në fushën e ftohjes dhe ngrirjes, pajisjet BluPerformance të Liebherr vendosin thekse dhe standarde të reja.

NoFrost

NoFrost

Në frigoriferët me funksionin "NoFrost" produktet ngrijnë nga qarkullimi i ajrit të ftohur dhe lagështia e ajrit largohet. Si rezultat ndarja e ngrirjes mbetet gjithmonë pa zënë akull dhe ushqimet nuk mbulohen më nga akulli.

Ekrani me prekje 2,4

Ekrani me prekje 2,4"

Ekrani me rezolucion dhe kontrast të lartë me prekje 2,4'' është i montuar prapa derës dhe lejon rregullimin intuitiv të temperaturës.

Doreza me mekanizmin e integruar për hapjen

Doreza me mekanizmin e integruar për hapjen

Dorezat e realizuara të forta me mekanizëm të integruar të hapjes me pamje fisnike dhe me cilësi të lartë mundësojnë një hapje komode dhe të lehtë të derës.

LED

LED

Ndriçimi i përsosur i sirtarëve të ngrirjes që nxirren jashtë me tërheqje sigurohet nga dritat e fuqishme LED, të qëndrueshme dhe miqësore me mjedisin.

Shfaqja e statusit

Shfaqja e statusit

Shfaqja e statusit në modelet BluPerformance integrohet në mënyrë të përsosur dhe pa rënë në sy në derën e pajisjes, duke e bërë të lehtë për t'u parë shpejt edhe me sy kur dera është e mbyllur. Një dritë blu tregon se pajisja është duke punuar si duhet. Në rastin e një statusi të ndryshëm, ekrani tregon një sinjal të kuq dhe tingëllon një sinjal akustik shtesë.

SuperFrost

SuperFrost

Për ngrirjen me ruajtje të vitaminave të ushqimit të freskët, SuperFrost krijon rezerva ftohjeje më të mëdha. Ulja e temperaturës në -32°C në pjesën e ngrirjes si temperaturë fillestare është e kontrolluar nga koha ose sasia dhe kështu kontribuon në kursimin e energjisë elektrike.

VarioSpace

VarioSpace

Nga heqja e kasetave të ngrirjes dhe bazamentet e ndërmjetme prej xhami që qëndrojnë poshtë tyre krijohet VarioSpace, sistemi praktik për hapësirë shtesë të ruajtjes.

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës me qëndrim të pavarur me NoFrost
GTIN 4016803067092
Vëllimi i përgjithshëm 369 l
Vëllimi, ndarjet e ngrirjes 370 l
Nga të cilat, ndarja me 4 yje 369,5 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50/60 Hz
Vlera e lidhjes 1,3 A 286 W
Klasa e efiçencës së energjisë D
Konsumi i energjisë çdo vit 223,87 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Niveli i zhurmës 38 dB
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 195 / 70 / 75 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 2.027,0 / 715,0 / 819,0 mm
Pesha (pa paketimin) 101,50 kg
Pesha (me paketimin) 108,20 kg
Diapazoni i temperaturave ndarja e ngrirjes -14 °C deri në -28 °C
Komandimi Ekran TFT 2,4" njëngjyrësh dhe me prekje me tregues temperature dixhital
Përdorimi Me prekje
Treguesi i temperaturës Ndarja e ngrirjes
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
FrostControl
Alarmi i derës Optik dhe akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
SuperFrost I komanduar nga koha
SmartGrid-ready
Sistemi i mbylljes
Koha e ruajtjes në rast defekti sipas GS * 9,00 h
NoFrost
Identifikimi i yjeve 4
Procesi i shkrirjes Automatik
Kuti 8
nga të cilat mbi kaseta me shinë teleskop 0
nga të cilat në rrota tërheqëse 0
Materiali raftet mbajtëse Xham
VarioSpace
Ndriçimi Ndriçim LED
Pllakat për ftohje 1
Forma e kubave të akullit 1
IceMaker
Sistemi FrostSafe Sirtarë të mbyllur nga të gjitha anët me kapak ballor transparent
Dizajni i derës HardLine
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali dera Çelik
Materiali muret anësore Çelik
Doreza Dorezë
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Këndi i hapjes së derës 115°
Rrotat e transportit prapa
Mundësi futjeje nga ventilimi i përparmë
Vlera sipas standardit global (GS)

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.