SGNes 4375 Premium NoFrost Ngrirës me NoFrost

Klasa e efiçencës së energjisë A++
Teknologjia e ftohjes NoFrost
NoFrost
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 185,0 / 60,0 / 66,5 cm
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 268 l
Kuti 8
Vernetzbar (SmartDevice-fähig)

Karakteristikat

BluPerformance

BluPerformance

Më shumë vëllim në brendësi për ushqime, ekonomik dhe efikas në energji në punë, i qetë dhe komod në trajtimin dhe me dizajn të shkëlqyeshëm: Në fushën e ftohjes dhe ngrirjes, pajisjet BluPerformance të Liebherr vendosin thekse dhe standarde të reja.

NoFrost

NoFrost

Në frigoriferët me funksionin "NoFrost" produktet ngrijnë nga qarkullimi i ajrit të ftohur dhe lagështia e ajrit largohet. Si rezultat ndarja e ngrirjes mbetet gjithmonë pa zënë akull dhe ushqimet nuk mbulohen më nga akulli.

Ekrani me ngjyra 2,4

Ekrani me ngjyra 2,4"

Ekrani me rezolucion dhe kontrast të lartë me ngjyra 2,4'' me sistem elektronik me prekje është i integruar prapa derës dhe lejon rregullimin intuitiv të temperaturës.

Doreza me mekanizmin e integruar për hapjen

Doreza me mekanizmin e integruar për hapjen

Dorezat e realizuara të forta me mekanizëm të integruar të hapjes me pamje fisnike dhe me cilësi të lartë mundësojnë një hapje komode dhe të lehtë të derës.

LED

LED

Ndriçimi i përsosur i sirtarëve të ngrirjes që nxirren jashtë me tërheqje sigurohet nga dritat e fuqishme LED, të qëndrueshme dhe miqësore me mjedisin.

Kutitë mbi rrota që lëvizin lehtësisht

Kutitë mbi rrota që lëvizin lehtësisht

Për të marrë në mënyrë optimale gjërat me përpjekje minimale, madje edhe me ngarkesë të plotë, sirtarët në frigoriferët ngrirës BluPerformance janë të vendosur mbi rrota që lëvizin lehtësisht. Për marrjen ose vendosjen e lehtë të gjërave, sidomos te pajisjet e larta, kutia e sipërme anohet paksa poshtë kur nxirret jashtë me tërheqje. Për shkak të pozicionit dhe madhësisë së saj, kutia e poshtme është ideale për ruajtjen e akullit, bimëve dhe paketimeve të tjera të vogla.

SmartDevice

SmartDevice

Për pajisjet Liebherr të shënuara "SmartDevice", SmartDeviceBox mundëson kontrollin e pajisjes dhe përdorimin e shërbimeve të tjera nëpërmjet kompjuterëve dhe pajisjeve celulare. SmartDeviceBox mund të porositet si një aksesor. Te disa pajisje SmartDeviceBox tashmë është integruar dhe kjo tregohet nga "i" në emërtimin e pajisjes - për shembull "KBi 4350".

SmartSteel

SmartSteel

SmartSteel ul ndjeshëm dukshmërinë e gjurmëve të gishtave. Të krijuara nga inoks i rafinuar, sipërfaqet e SmartSteel janë veçanërisht të lehta për t'u pastruar dhe shumë më pak të ndjeshme ndaj gërvishtjeve.

Softsystem

Softsystem

Sistemi "SoftSystem" i integruar në derë zbut lëvizjen kur dera mbyllet dhe siguron mbyllje veçanërisht të butë edhe kur pjesa e brendshme e derës është e mbushur plot.

SuperFrost

SuperFrost

Për ngrirjen me ruajtje të vitaminave të ushqimit të freskët, SuperFrost krijon rezerva ftohjeje më të mëdha. Ulja e temperaturës në -32°C në pjesën e ngrirjes si temperaturë fillestare është e kontrolluar nga koha ose sasia dhe kështu kontribuon në kursimin e energjisë elektrike.

Guarnicioni i derës

Guarnicioni i derës

Guarnicioni i ndërrueshëm i derës mbështet ruajtjen e sigurt të ushqimit. Optikisht i përshtatshëm me ngjyrën përkatëse të derës ose trupit, ai mund të lidhet lehtë, të pastrohet ose zëvendësohet, duke mundësuar kështu higjienën e përsosur.

VarioSpace

VarioSpace

Nga heqja e kasetave të ngrirjes dhe bazamentet e ndërmjetme prej xhami që qëndrojnë poshtë tyre krijohet VarioSpace, sistemi praktik për hapësirë shtesë të ruajtjes.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës me qëndrim të pavarur me NoFrost
GTIN 4016803055075
Klasa e efiçencës së energjisë * A++
Konsumi i energjisë në 24 orë * 0,620 kWh / 24h
Konsumi i energjisë çdo vit * 227 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Fuqia e tingullit të zhurmës 39 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 268 l
Vëllimi bruto total 315 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50/60 Hz
Vlera e lidhjes 1,3 A 248 W
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 185,0 / 60,0 / 66,5 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 1.927,0 / 615,0 / 751,0 mm
Pesha (pa paketimin) 88,40 kg
Pesha (me paketimin) 94,00 kg
Diapazoni i temperaturave ndarja e ngrirjes -14 °C deri në -28 °C
Komandimi Ekran TFT 2,4" me ngjyra dhe prekje me tregues temperature dixhital
Përdorimi Sistem elektronik me prekje
Treguesi i temperaturës Ndarja e ngrirjes
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
FrostControl
Alarmi i derës Optik dhe akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
SuperFrost I komanduar nga sasia
SmartGrid-ready
Sistemi i mbylljes
Vernetzbar (SmartDevice-fähig) **
SmartDeviceBox Mund të shtohet
NoFrost
Identifikimi i yjeve 4
Teknologjia e ftohjes NoFrost
Procesi i shkrirjes ndarja e ngrirjes Automatik
Koha e ruajtjes në rast defekti 14 h
Kapaciteti i ngrirjes në 24 orë 18 kg
Kuti 8
nga të cilat mbi kaseta me shinë teleskop 6
nga të cilat në rrota tërheqëse 1
Materiali raftet mbajtëse Xham
VarioSpace
Ndriçimi Ndriçim LED
Pllakat për ftohje 2
Forma e kubave të akullit 1
IceMaker
Sistemi FrostSafe Me kaseta të mbyllura nga të gjitha anët me kapak ballor transparent
Dizajni i derës HardLine
Ngjyra trupi Inoks
Materiali dera Derë inoksi me SmartSteel
Materiali muret anësore Inoks me SmartSteel
Doreza Dorezë alumini me mekanizëm të integruar për hapjen
Mentesha e derës Majtas e ndërrueshme
Këndi i hapjes së derës 115°
Rrotat e transportit prapa
Mundësi futjeje nga ventilimi i përparmë
Në mënyrë që të arrihet niveli i deklaruar i konsumit të energjisë duhet të përdoren distancatorët e ofruar me pajisjen. Këto e rritin thellësinë e pajisjes me rreth 3,5 cm, dhe rreth 1,5 cm në pajisjet "BluPerformance". Pajisja është plotësisht funksionale edhe kur nuk përdoren këta distancatorë, por ka një konsum energjie elektrike paksa më të lartë.
** 
Funksionaliteti SmartDevice, sipas disponueshmërisë

Shkarkimet

Aksesorët

Pllaka për ngrirje

Pllaka për ngrirje

Nr. i artikullit 988103600

Me ndihmën e pllakës për ngrirje mund të garantohet cilësia e ftohjes në rast të shkëputjes së mundshme të energjisë. Si rezultat, ajo siguron një rezervë shtesë të ftohjes dhe kështu siguron ushqimet e vendosura në ngrirje.

Kompleti i pecetave me mikrofibër

Kompleti i pecetave me mikrofibër

Nr. i artikullit 871302300

Për pastrimin higjienik dhe të kujdesshëm të hapësirës së brendshme të frigoriferit ftohës dhe ngrirës "Liebherr" ofron kompletin me peceta me mikrofibër. Ky komplet përmban 3 peceta me përmasa 30 x 30 cm. Papastërtitë fshihen shumë mirë me anë të mikrofibrave, kështu që ushqimet ruhen në mënyrë higjienike në rast pastrimi periodik. Pecetat me mikrofibër lahen me 30 gradë dhe si rezultat mund të përdoren shumë herë.

Forma me kapak e kubave të akullit

Forma me kapak e kubave të akullit

Nr. i artikullit 988117400

Forma e madhe me kapak e kubave të akullit mund të mbushet lehtë me ujë, falë vrimës së përshtatshme të mbushjes. Kapaku me mbyllje absolutisht hermetike lejon transportin e sigurt dhe të thatë dhe mbylljen e sirtarit.

Nr. i artikullit 990187100

Kufizimi i hapjes së derës

Kufizimi i hapjes së derës

Nr. i artikullit 909641400

Këndi i hapjes së derës i përcaktuar nga fabrika mund të zvogëlohet nga 115° në 90°, thjesht duke integruar kufizuesin e hapjes së derës në sistemin e mbylljes së butë. Në këtë mënyrë parandalohet përplasja e derës në muret ose mobiliet pranë saj dhe shmanget dëmtimi i saj.

Paneli mbulues i bazamentit në ngjyrë gri

Paneli mbulues i bazamentit në ngjyrë gri

Nr. i artikullit 742120400

Si alternativë për panelin mbulues standard të bazamentit me kanale, te pajisjet "BluPerformance" mund të përdoret një panel mbulues i bazamentit me ngjyrë të bardhë dhe me vrima të vogla. Ky parandalon futjen e pluhurit poshtë pajisjes dhe ndikimin e tij në performancën e punës.

Spina me kabllo 3 metra

Spina me kabllo 3 metra

Nr. i artikullit 600915801

Nëse gjatësia standarde 2,10 m nuk është e mjaftueshme, spina e pajisjes me kabllo me gjatësi 3 metër lejon më shumë fleksibilitet në instalim. Spina e pajisjes mund të hiqet lehtë dhe pa shumë përpjekje nga pajisja e të ndërrohet lehtë.

Kompleti krah-për-krah për përshtatjen e lartësisë (inoks)

Kompleti krah-për-krah për përshtatjen e lartësisë (inoks)

Nr. i artikullit 990000434

Me kompletin krah-për-krah për përshtatjen e lartësisë në modelet inoks mund të përshtatet lartësia e pajisjes, gjë e cila balancon diferencën në dyshemetë në disnivel. Kompleti krah-për-krah ofron mundësi optimale përshtatjeje të pajisjes edhe në këmbët mbajtëse të pasme. Si rezultat, lartësia totale e pajisjes rritet me 47 mm. 

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.