Brezi i pajisjeve

Lartësia e pajisjes


Gjerësia e pajisjes


Vëllimi i shfrytëzueshëm (l)


Klasa e efiçencës së energjisë


Kuti


Materiali dera


Ngjyra trupi

Karakteristikat


Rezultati 1-3 nga 3

GN 4615 Comfort NoFrost Ngrirës me NoFrost

Klasa e efiçencës së energjisë A+++
NoFrost
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 175 / 70,0 / 75,0 cm
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 312 l
Kuti 7
I lidhshëm në rrjet (mbështet SmartDevice)

GN 5215 Comfort NoFrost Ngrirës me NoFrost

Klasa e efiçencës së energjisë A+++
NoFrost
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 195 / 70,0 / 75,0 cm
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 360 l
Kuti 8
I lidhshëm në rrjet (mbështet SmartDevice)

GNP 4355 Premium NoFrost Ngrirës me NoFrost

Klasa e efiçencës së energjisë A+++
NoFrost
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 185 / 60,0 / 66,5 cm
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 268 l
Kuti 8
I lidhshëm në rrjet (mbështet SmartDevice)
  • Rezultati i kërkimit për faqe

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.