CNbe 4313 NoFrost Kombinim ftohës-ngrirës me NoFrost

NoFrost
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 186,1 / 60 / 65,5 cm
Klasa e efiçencës së energjisë E

NoFrost

NoFrost

Pajisjet "NoFrost" nga "Liebherr" ofrojnë performancë ftohjeje të nivelit profesional për ruajtjen afatgjatë e të sigurt të ushqimeve. Produktet ngrijnë nga qarkullimi i ajrit të ftohur dhe lagështia e ajrit largohet. Si rezultat ndarja e ngrirjes mbetet gjithmonë pa zënë akull dhe ushqimet nuk mbulohen më nga akulli. Shkrirja nuk është më e nevojshme falë komoditetit "NoFrost".

DuoCooling

DuoCooling

Falë dy qarkullimeve komplete, të ndara të ajrit të ftohtë, DuoCooling siguron që të mos ketë shkëmbim ajri ndërmjet pjesës ftohëse dhe asaj ngrirëse. Ushqimet as nuk thahen dhe as nuk mbajnë erë. Dhe kjo nënkupton: më pak ushqime për të hedhur, më rrallë për të blerë, por më shumë për të kursyer dhe për të shijuar.

Sistemi elektronik me butona

Sistemi elektronik me butona

Sistemi elektronik preciz i komandimit është i pajisur me tregues temperature dixhital dhe informon për vlerat e vendosura.

Rafti i shisheve

Rafti i shisheve

Rafti i shisheve ofron një zgjidhje praktike dhe elegante për ruajtjen e pijeve. Këtu, shishet mund të ruhen duke kursyer hapësirë.

Grupi i produkteve Kombinim ftohës-ngrirës me NoFrost
GTIN 4016803062875
Vëllimi i përgjithshëm 310 l
Vëllimi, ndarjet e ngrirjes 101 l
Nga të cilat, ndarja me 4 yje 100,9 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,4 A 163 W
Klasa e efiçencës së energjisë E
Konsumi i energjisë çdo vit 246,01 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Niveli i zhurmës 40 dB
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 186,1 / 60 / 65,5 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 1.907,0 / 617,0 / 711,0 mm
Pesha (pa paketimin) 65,70 kg
Pesha (me paketimin) 71,00 kg
Komandimi "MagicEye" me tregues temperature dixhital
Pozitë Prapa derës
Përdorimi Butona
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 2
Zonat e temperaturës 2
Treguesi i temperaturës Ndarja e ftohjes & ndarja e ngrirjes
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
FrostControl
Alarmi i derës ndarja e ftohjes Akustik
Alarmi i derës ndarja e ngrirjes Akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
SuperCool
SuperFrost I komanduar nga koha
HolidayMode
Procesi i shkrirjes Automatik
Ftohja me qarkullim
Ndriçimi Ndriçim LED në tavan
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 4
nga të cilat me rregullim të lartësisë 3
nga të cilat të ndashme 0
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
VarioSafe
Rafti mbajtës i shisheve Raft shishesh
Numri i mbajtësve të shisheve 2
Numri mbajtëset e konservave 1
Numri i VarioBox 0
Kuti për vezët
Numri i kutive për frutat/perimet 1
nga të cilat mbi kaseta me shinë teleskop 0
nga të cilat në rrota tërheqëse 0
Me ndriçim
Filtri me karbon aktiv
Koha e ruajtjes në rast defekti sipas GS * 11,60 h
NoFrost
Identifikimi i yjeve 4
Procesi i shkrirjes Automatik
Kuti në ndarjen e ngrirjes 3
nga të cilat mbi kaseta me shinë teleskop 0
nga të cilat në rrota tërheqëse 0
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ngrirjes
VarioSpace
Ndriçimi
Pllakat për ftohje 0
Forma e kubave të akullit 1
IceMaker
Filtri i ujit
Sistemi FrostSafe Sirtarë të mbyllur nga të gjitha anët me kapak ballor transparent
Tabakatë e ngrirjes 0
Dizajni i derës HardLine
Ngjyra trupi Bezhë
Materiali dera Çelik
Materiali muret anësore Çelik
Doreza Dorezë e futur (vertikale, në të dy anët pa ndërprerje)
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Rrotat e transportit prapa
Mundësi futjeje nga ventilimi i përparmë
Vlera sipas standardit global (GS)

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.