CPel 4313 Kombinim i ngrirësit dhe frigoriferit me SmartFrost

Teknologjia e ftohjes SmartFrost
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 186,1 / 60 / 65,5 cm
Klasa e efiçencës së energjisë D

Karakteristikat

DuoCooling

DuoCooling

Me dy qarqet qarkulluese të ftohtësisë që rregullohen në mënyrë komplet të pavarur nga njëri-tjetri, në pajisjet e kombinuara ftohës-ngrirës temperatura mund të rregullohet në mënyrë të pavarur në ndarjen e ftohjes dhe të ngrirjes me ndihmën e "DuoCooling". Përveç kësaj, midis ndarjes së ftohjes dhe ngrirjes nuk ndodh asnjë shkëmbim ajri. Në këtë mënyrë evitohet transferimi i erërave dhe tharja e ushqimeve të vendosura në frigorifer.

Sistemi elektronik me butona

Sistemi elektronik me butona

Sistemi elektronik preciz i komandimit është i pajisur me tregues temperature dixhital dhe informon për vlerat e vendosura.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Kombinim ftohës-ngrirës me SmartFrost
GTIN 4016803063612
Vëllimi i përgjithshëm 309 l
Vëllimi, ndarjet e ngrirjes 100 l
Nga të cilat, ndarja me 4 yje 99,9 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,4 A
Klasa e efiçencës së energjisë D
Konsumi i energjisë çdo vit 186,88 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Niveli i zhurmës 36 dB
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 186,1 / 60 / 65,5 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 1.907,0 / 617,0 / 711,0 mm
Pesha (pa paketimin) 65,00 kg
Pesha (me paketimin) 70,00 kg
Komandimi "MagicEye" me tregues temperature dixhital
Pozitë Prapa derës
Përdorimi Butona
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 2
Zonat e temperaturës 2
Treguesi i temperaturës Ndarja e ftohjes & ndarja e ngrirjes
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
FrostControl
Alarmi i derës ndarja e ftohjes Akustik
Alarmi i derës ndarja e ngrirjes
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
SuperCool
SuperFrost I komanduar nga koha
HolidayMode
Procesi i shkrirjes Automatik
Ftohja me qarkullim
Ndriçimi Ndriçim LED në tavan
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 4
nga të cilat me rregullim të lartësisë 3
nga të cilat të ndashme 0
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
VarioSafe
Rafti mbajtës i shisheve
Numri i mbajtësve të shisheve 2
Numri mbajtëset e konservave 1
Numri i VarioBox 0
Kuti për vezët
Numri i kutive për frutat/perimet 1
nga të cilat mbi kaseta me shinë teleskop 0
nga të cilat në rrota tërheqëse 0
Me ndriçim
Filtri me karbon aktiv
Koha e ruajtjes në rast defekti 15,00 h
Identifikimi i yjeve 4
Teknologjia e ftohjes SmartFrost
Procesi i shkrirjes Manual
Kuti në ndarjen e ngrirjes 3
nga të cilat mbi kaseta me shinë teleskop 0
nga të cilat në rrota tërheqëse 0
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ngrirjes Xham
VarioSpace
Ndriçimi
Pllakat për ftohje 0
Forma e kubave të akullit 1
IceMaker
Filtri i ujit
Sistemi FrostSafe Me kaseta të mbyllura nga të gjitha anët me kapak ballor transparent
Tabakatë e ngrirjes 0
Dizajni i derës HardLine
Ngjyra trupi Argjend
Materiali dera Pamje inoksi
Materiali muret anësore Çelik
Doreza Dorezë e futur vertikale në të dy anët pa ndërprerje
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Rrotat e transportit prapa
Mundësi futjeje nga ventilimi i përparmë

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.