CTP231-21 Kombinim i ngrirësit dhe frigoriferit me pjesën e ngrirjes dhe SmartFrost

Teknologjia e ftohjes SmartFrost
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 140,1 / 55 / 63 cm
Klasa e efiçencës së energjisë F

Karakteristikat

SmartFrost

SmartFrost

Me "SmartFrost", formimi i akullit në hapësirën e brendshme dhe ushqimet në ngrirje reduktohet ndjeshëm. Kështu shkrirja e frigoriferit nevojitet shumë më rrallë. Muret e brendshme janë të lëmuara dhe të lehta për t'u pastruar. Serpentina e hapur dhe e mbështjellë me shkumë siguron një efiçencë të lartë të energjisë dhe ftohje të njëtrajtshme.

VarioSpace

VarioSpace

Në të gjithë frigoriferët ngrirës me "NoFrost" dhe "SmartFrost" kasetat dhe bazamenti i ndërmjetëm prej xhami që qëndron poshtë tyre mund të hiqen lehtë. Kështu krijohet "VarioSpace" - sistemi praktik për hapësirën shtesë të ruajtjes, në mënyrë që hapësira të krijohet shpejt edhe për produktet e mëdha për ngrirje.

Kutitë transparente të perimeve

Kutitë transparente të perimeve

Kutitë transparente të perimeve ofrojnë shumë hapësirë për ruajtjen e dukshme të frutave dhe perimeve. Përveç kësaj, ato janë të lehta për t'u pastruar.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të përdoret gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Automat ftohës-ngrirës me SmartFrost
GTIN 4016803051190
Vëllimi i përgjithshëm 233 l
Vëllimi, ndarjet e ngrirjes 44 l
Nga të cilat, ndarja me 4 yje 43,8 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,4 A
Klasa e efiçencës së energjisë F
Konsumi i energjisë çdo vit 212,10 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Niveli i zhurmës 37 dB
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 140,1 / 55 / 63 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 1.454,0 / 567,0 / 711,0 mm
Pesha (pa paketimin) 49,00 kg
Pesha (me paketimin) 52,00 kg
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Pozitë Në hapësirën e brendshme
Përdorimi Termostat me rrotullim
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1
Zonat e temperaturës 2
Treguesi i temperaturës
Sinjal paralajmërues në rast defekti
Alarmi i derës ndarja e ftohjes
Alarmi i derës ndarja e ngrirjes
SuperFrost
Procesi i shkrirjes Automatik
Ftohja me qarkullim
Ndriçimi Ndriçim LED
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 3
nga të cilat me rregullim të lartësisë 2
nga të cilat të ndashme 0
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
VarioSafe
Rafti mbajtës i shisheve
Numri i mbajtësve të shisheve 1
Numri mbajtëset e konservave 2
Kuti për vezët
Numri i kutive për frutat/perimet 1
nga të cilat mbi kaseta me shinë teleskop 0
nga të cilat në rrota tërheqëse 0
Filtri me karbon aktiv
Koha e ruajtjes në rast defekti 17,12 h
Identifikimi i yjeve 4
Teknologjia e ftohjes SmartFrost
Procesi i shkrirjes Manual
Kuti në ndarjen e ngrirjes 0
nga të cilat në rrota tërheqëse 0
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ngrirjes Xham
VarioSpace
Ndriçimi
Forma e kubave të akullit 1
Dizajni i derës Dizajn SwingLine
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali dera Çelik
Materiali muret anësore Çelik
Doreza Dorezë e futur
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Rrotat e transportit prapa
Doreza e transportit prapa
Mundësi futjeje nga ventilimi i përparmë

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.